Saint-Gobain 350 vuotta

Vuonna 2015 Saint-Gobain vietti 350-vuotisjuhlaansa. Juhlatapahtumia oli ympäri maailmaa koko vuoden ajan. Tältä sivulta voi lukea päivityksiä siitä, mitä ja missä milloinkin tapahtui.

350 SYYTÄ USKOA TULEVAISUUTEEN

"Vietämme Saint-Gobainin 350-vuotisjuhlaa. Muistamme niitä miehiä ja naisia, jotka ovat yhdessä rakentaneet vanhimman Ranskan pörssin CAC 40  indeksiin kuuluvan yhtiön ja yhden maailman vanhimmista teollisuusyhtiöistä. Olemme päättäneet hyödyntää tätä erityislaatuista tilaisuutta edistääksemme strategiaamme, arvojamme ja sidosryhmäkumppanuuttamme. Tämä on tilaisuus muistuttaa asiakkaitamme, että olemme sitoutuneet tekemään työtä heidän kanssaan ja palvelemaan heitä. Olemmekin toteuttaneet asiakaslähtöistä missiotamme jo yli 15 sukupolven ajan etsimällä ratkaisuja asiakkaidemme ongelmiin ja auttamalla heitä rakentamaan kestävää menestystä.

"Kokemuksemme ansiosta ymmärrämme pitkäjänteisyyttä ja keskitymme siihen. 
Se auttaa meitä myös sopeutumaan 
muuttuvaan maailmaan järkevästi ja nopeasti."

Pierre-André de Chalendar
Saint-Gobain -konsernin toimitusjohtaja ja
hallituksen puheenjohtaja.

Juhlavuosi on tilaisuus ja mahdollisuus muistuttaa kaikkia siitä vahvuudesta, joka on saavutettu 350 vuoden historian ja 350 vuoden jatkuvan innovoinnin avulla. Kokemuksemme ansiosta ymmärrämme pitkäjänteisyyttä ja keskitymme siihen. Se auttaa meitä myös sopeutumaan muuttuvaan maailmaan järkevästi ja nopeasti. Historiamme todistaa, että olemme yhtiö, joka on jatkuvasti rikkonut rajoja ja vastannut teknologian haasteisiin. Kun katsomme historiaamme ja tarkastelemme nykymaailmaa ja sitä, mitä teemme, olemme vakuuttuneita, että on monta syytä uskoa tulevaisuuteen. Vietämme siis juhlavuotta katse tulevaisuudessa ja innovaatioissa. Tämän optimismin haluamme jakaa kanssanne vuonna 2015."

Pierre-André de Chalendar, Saint-Gobain -konsernin toimitusjohtaja (CEO) ja hallituksen puheenjohtaja.

SAINT-GOBAIN 350  PAVILJONGIT

350-vuotisjuhlavuoden ensimmäinen suuri tapahtuma oli neljän paviljongin julkistus. Ne tarjoavat kokonaisvaltaisen aistielämyksen Saint-Gobainin osaamisesta neljässä kaupungissa ympäri maailmaa.