Asiakastiedote 30.6.2017: ​Kyberhyökkäyksen jäljiltä lähes täydessä vauhdissa

Tämä tiedote koskee Ecophonia, Gyprocia, Lecaa, ISOVERia ja Weberiä. Tiistaina pitkin maailmaa voimalla iskenyt kyberhyökkäys vaikutti laajasti myös Saint-Gobainin toimintaan Suomessa. Hyökkäyksen voimakkuudesta huolimatta olemme säilyttäneet hyvän toiminnallisen tason ja asiakkaille poikkeuksellinen tilanne näkyy lähinnä muuttuneina yhteydenotto- ja toimintatapoina. Ohjeet tavoittamiseemme löydät tiedotteen alalaidasta.

30/06/2017

Ensisijainen tavoitteemme on varmistaa parhaat lähtökohdat toimintamme jatkumiseen ja asiakkaiden palveluun täysipainoisesti. Suomessa asiakaspalvelu, lähettämöt ja tehtaat ovat mukauttaneet toimintaansa, jotta palvelutaso on saatu säilytettyä. Pääosin tehtaamme ovat toiminnassa. Toimitusketju asiakaspalvelusta lähettämöihin on toiminut hyvin ja suurin osa toimituksista on saatu matkaan aikataulujen mukaisesti. Erityisen huomion ja kiitoksen ansaitsevat tästä aktiivinen ja oma-aloitteinen henkilökunta, joka on luovasti ja joustavasti lähtenyt toimimaan kriisitilanteessa.

Haluan kiittää lämpimästi asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat suhtautuneet ymmärtäväisesti ja auttaneet meitä pääsemään eteenpäin tilanteessa. Tällä hetkellä kyberhyökkäys on saatu hallintaan ja pysäytettyä ja järjestelmiä tarkistetaan ja puhdistetaan. Ne palautetaan toimintaan mahdollisimman nopeasti kuitenkaan turvallisuutta vaarantamatta. Konsernin tietohallinto on työskennellyt kellon ympäri tilanteen kuntoon saamiseksi ja se on käyttänyt apunaan ulkopuolisia kyberhyökkäysalan asiantuntijoita.

Teemme töitä parhaamme mukaan normaalitilanteen palauttamiseksi ja tiedotamme asiasta lisää verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Terveisin,

Olli Nikula
Toimitusjohtaja
Saint-Gobain Finland Oy
p. 040 8447194

Timo Nuora
Myyntipäällikkö
Leca Finland Oy
p. 040 5119008

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

Asiakaspalvelun puhelinumerot toimivat normaalisti. Faxit eivät ole toiminnassa. Huomaathan, että tilauksia voi lähettää sähköpostitse ainoastaan osoitteeseen saintgobain.tilaukset@gmail.com . Pyydämme toimittamaan tilaukset täydellisinä sisältäen toimitusosoitteen sekä yhteystiedot.

Ecophon: 010 4422222
Gyproc: 0207 754200
Leca, Kuusankoski: 010 4422668
ISOVER: 0207 755277
Weber, jälleenmyyjät: 010 442211
Weber, urakoitsijat: 010 4422313