Haemme aluepäällikköä Weberille

vastaamaan asiakkuuksista Pohjanmaan alueella

19/01/2018

Haemme Weber-liiketoimintayksikköömme

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan kaupan, rakennusliikkeiden, urakoitsijoiden ja suunnittelijoiden asiakkuuksista Pohjanmaan alueella. Tehtäviisi kuuluu niin uusasiakashankinta kuin olemassa olevien asiakkuuksien kehittäminen.

Odotamme sinulta:

  • Vahvaa myynnillistä kokemusta ja näyttöä onnistumisista
  • Osaamista asiakkuuksien kokonaishallinnasta
  • Halua työskennellä pitkäjänteisesti ja ratkaisukeskeisesti
  • Tavoitehakuista ja määrätietoista työotetta
  • Joustavuutta ja paineensietokykyä
  • Erinomaisia yhteistyötaitoja sisäisessä ja ulkoisessa toiminnassa
  • Hyvää käsitystä rakentamisen jakelusta ja rautakauppatoimialasta
  • Valmiuksia toimia tarvittaessa myös teknisenä työmaatukena
  • Englannin kielen taitoa

Olet persoonana aikaansaava tiimipelaaja ja hyvä tyyppi. Olet tottunut työskentelemään paineen alla ja suhtaudut myyntiin aina intohimoisesti. Haluat saavuttaa Sinulle asetetut tavoitteet, mutta ennen kaikkea muistat, että asiakas on aina kaiken tekemisen ytimessä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa saat menestyksesi tueksi vankan asiantuntemuksemme sekä oppimiseen ja kehittymiseen panostavan yrityskulttuurin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Kai Kolehmainen, puh.040-833 5782. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 11.02.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi.weber@saint-gobain.com. Merkitse sähköpostiin otsikoksi aluepäällikkö. Työ alkaa sopimuksen mukaan maaliskuussa 2018.

 

Tietoa yrityksesta

Saint-Gobain  Finland Oy tuottaa toimivia rakentamisen ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja lisäävät asumismukavuutta. Olemme osa kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia, joka on maailman johtava rakennustuotteiden toimittaja. Tärkeitä arvojamme ovat turvallisuus, energian säästäminen, ympäristöystävällisyys ja innovatiivisuus.

Weber on johtava mineraalipohjaisten rakennusmateriaalien valmistaja ja edelläkävijä, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa teollisuudessa. Weber tarjoaa tunnettuja, ammattilaisten arvostamia Kahi- ja Vetonit -tuotteita sekä niihin perustuvia kokonaisratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen moninaisiin tarpeisiin. Lisätietoja Weberistä ja toiminnastamme www.e-weber.fi