Haemme mekaanisen kunnossapidon työnjohtajaa Kirkkonummelle

koordinoimaan Gyproc-liiketoimintamme kunnossapitoa

08/08/2017

Haemme Gyprocin Kirkkonummen tehtaalle

MEKAANISEN KUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJAA

Tulet koordinoimaan kunnossapitoa ja ennakkohuoltoja tuotannon kanssa sekä vastaamaan kunnossapidon suunnittelusta.  Suunnittelet tehtaan kunnossapidon seisakit optimoidaksemme resurssien- ja ajankäytön kustannustehokkaasti. Raportoit tehtävässäsi kunnossapitopäällikölle.

Arvostamme kokemusta WCM- LEAN työskentelytavoista ja työkalujen käytöstä. Työkokemus teollisuuden kunnossapidosta ja SAP -ohjelmiston käyttö PM- moduulin osalta ovat etuja. Sopivana koulutustaustana pidämme teknikko/insinöörintutkintoa. Pystyt sujuvasti kommunikoimaan englannin kielellä sekä kirjallisesti, että suullisesti. Oma-aloitteinen ote työntekoon ja nopea uusien asioiden omaksuminen ovat etuja.  Yhteistyö ja -vuorovaikutustaitoja tarvitset tuotannon ja kunnossapidon yhteensovittamisessa sekä suunnittelussa.

Tarjoamme turvallisen työympäristön, mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän sekä hyvän perehdytyksen tehtäviin. Tehtävässä sovelletaan Rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa 9.−10.8. klo 12−16, kunnossapitopäällikkö Ville Lähteenmäki puh: 040 631 0364. Jätä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi.gyproc@saint-gobain.com 27.8.2017 mennessä. Merkitse sähköpostin otsikoksi kunnossapidon työnjohtaja.

 

TIETOA YRITYKSESTÄ


Saint-Gobain Finland Oy tuottaa toimivia rakentamisen ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja lisäävät asumismukavuutta. Olemme osa kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia, joka on maailman johtava rakennustuotteiden toimittaja. Tärkeitä arvojamme ovat turvallisuus, energian säästäminen, ympäristöystävällisyys ja innovatiivisuus.

Gyproc tarjoaa korkealaatuisia ja monipuolisia kevytrakentamisen ratkaisuja, jotka kattavat kipsilevyt, Gypsteel-teräsrunkoiset kipsilevyseinät, kipsilaastit sekä Gyptone-alakatot. Tavoitteenamme on toteuttaa muunneltavia, viihtyisiä, kestäviä ja turvallisia tiloja asumiseen ja työskentelyyn. Olemme luotettava kumppani suunnittelusta toteutukseen. Lisätietoja Gyprocista ja toiminnastamme www.gyproc.fi.