Haemme tuotantotyöntekijää Kirkkonummelle

määräaikaiseen työsuhteeseen Gyproc-liiketoimintayksikköömme

10/08/2017

Haemme Gyprocin Kirkkonummen tehtaalle määräaikaiseen tehtävään

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Keskeisimpiä työtehtäviä ovat tuotannon prosessin ylläpito sekä huolto- ja projektityöt yhdessä kunnossapitotiimin kanssa WCM- ja LEAN- menetelmien mukaisesti. Työ on vuorotyötä Gyprocin tuotantolinjalla.Määräaikaisuuden kesto on vuoden 2017 asti.

Tarjoamme turvallisen työympäristön ja hyvän työporukan. Tehtävässä sovelletaan Rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta prosessiteollisuudesta ja kokemusta trukin käsittelystä. WCM- ja LEAN-menetelmien hallinta katsotaan eduksi. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, kykyä omaksua nopeasti uusia tehtäviä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.


Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Paavo Tammi, puh: 040 567 0259. Lähetä hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 18.8.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: rekrytointi.gyproc@saint-gobain.com. Merkitse sähköpostin otsikoksi ”Tuotantotyöntekijä”.

 

TIETOA YRITYKSESTÄ


Saint-Gobain Finland Oy tuottaa toimivia rakentamisen ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja lisäävät asumismukavuutta. Olemme osa kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia, joka on maailman johtava rakennustuotteiden toimittaja. Tärkeitä arvojamme ovat turvallisuus, energian säästäminen, ympäristöystävällisyys ja innovatiivisuus.


Gyproc tarjoaa korkealaatuisia ja monipuolisia kevytrakentamisen ratkaisuja, jotka kattavat kipsilevyt, Gypsteel-teräsrunkoiset kipsilevyseinät, kipsilaastit sekä Gyptone-alakatot. Tavoitteenamme on toteuttaa muunneltavia, viihtyisiä, kestäviä ja turvallisia tiloja asumiseen ja työskentelyyn. Olemme luotettava kumppani suunnittelusta toteutukseen. Lisätietoja Gyprocista ja toiminnastamme www.gyproc.fi.