Ratkaisut

Asuntoratkaisujen maailman markkinajohtajana Saint-Gobain yhdistää innovaatioita, asiantuntemusta ja valtavan tuotevalikoiman voidakseen toimittaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka täyttävät lähes minkä tahansa rakennusprojektin tarpeet. Saint-Gobain tekee myös erikoistuotteita mm. laiva-, auto- ja infrastruktuuriteollisuuden tarpeisiin.

Asuin- ja teollisuusrakentaminen

Saint-Gobain tarjoaa innovatiivisia materiaaleja ja ratkaisuja asuin- ja korjausrakentamiseen sekä monille muille teollisuudenaloille.

innovativiset ratkaisut

Innovatiivisten ratkaisujen tarve uudis- ja korjausrakentamisessa on suurempi kuin koskaan. Saint-Gobainin kattavan ratkaisuvalikoiman avulla rakennuksissa on miellyttävämpi asua, opiskella ja työskennellä ja niiden energiankulutus on taloudellisempaa.

Saint-Gobainilla keskitymme jatkuvasti vähentämään tuotteidemme elinkaaren ympäristö- ja ilmastovaikutuksia. Siksi olemme asettaneet merkittäviä kestävyystavoitteita, teemme tuotteillemme elinkaariarviointeja ja monille tuotteistamme on saatavilla kolmannen osapuolen vahvistamat ympäristöselosteet eli EPD:t. 

Saint-Gobain tarjoaa neuvoja ja tukea, jotta asiakkaamme saavat parhaat kokonaisratkaisut yhdistäessään Saint-Gobainin tuotteita ja palveluita. Autamme asiakkaitamme parantamaan rakennushankkeen taloudellisuutta vähentämällä jätettä, tehostamalla logistiikkaa, helpottamalla tuotteidemme asennusta ja parantamalla niiden kestävyyttä.

Asuinrakentaminen muodostaa yli 70 % Saint-Gobainin liiketoiminnasta. Teollisuusmarkkinoilla Saint-Gobain jakaa asiantuntemustaan innovaatioiden ja yhteiskehityksen saralla tarjoamalla laajan valikoiman huippusuorituskykyisiä materiaaleja vaativiin käyttökohteisiin esimerkiksi laiva-, auto-, ilmailu-, terveys-, puolustus- ja turvallisuusaloilla.