Infrastruktuuri

Saint-Gobainin ratkaisuja käytetään useissa suurissa yhdyskuntatekniikan ja infrastruktuurin kehittämishankkeissa. Tuotteet ovat teknisesti korkealaatuisia ja Saint-Gobain tarjoaa kokonaisvaltaista tukea paikallisesti.

Tiet, rakennukset ja kunnallistekniikka

Saint-Gobain toimittaa tuotteita ja tukea paikallisille rakennusyhtiöille näiden johtamissa infrastruktuurihankkeissa.

kumppani Infrastruktuurissa

Saint-Gobainin tarjoamilla tuotteilla, palveluilla ja ratkaisuilla on suuri rooli niin suurissa suunnittelu- ja infrastruktuurihankkeissa ympäri maailmaa, kuin pienemmissä rakennus- ja saneeraushankkeissakin.

Näitä ratkaisuja ovat valurautaputkijärjestelmät, teollisuusventtiilit ja palopostit, kunnalliset viemäri- ja jätevesiverkot, tulenkestävät lasit ja aktiivilasit suuriin arkkitehtonisiin hankkeisiin, tuotteiden ja rakennusten vahvistaminen sekä betonilaattojen, teiden ja lentokenttien materiaalit – siinä vain muutamia Saint-Gobainin tarjoamista moninaisista ratkaisuista.

Saint-Gobain toimii yhteistyökumppanina sekä paikallisissa että kansainvälisissä hankkeissa.

Saint-Gobain on luotettava yhteistyökumppani niin paikallisiin projekteihin kuin kansainvälisiin hankkeisiinkin. Konserni tarjoaa asiakkailleen toimivia logistiikkaratkaisuja ja paikallisia palveluja. Saint-Gobain tukee rakennusyrityksiä tarjoamalla tuotteita ja ratkaisumalleja, joiden avulla asiakkaat voivat toteuttaa toimivia ja hankekohteen vaatimukset täyttäviä ratkaisuja.

Saint-Gobain-konserniin kuuluu useita infrastruktuuriratkaisuja tarjoavia valmistajia. Näitä erikoistuneita yhtiöitä ovat mm. virtausputkijärjestelmiä valmistava PAM, kuitukankaiden asiantuntija Adfors sekä keramiikkaa, julkisivuja, lattioita ja Leca-harkkoja tuottava Weber.