Kuljetus

Saint-Gobain tarjoaa valikoiman suorituskykyisiä ratkaisuja mm. laiva- ja autoteollisuudessa toimiville valmistajille ja jälleenmyyjille. Laadukkaat tuotteemme ovat syntyneet vuosien tutkimus- ja kehitystyön tuloksena.

Autoteollisuus

Saint-Gobain on merkittävä suojakalvotuotteiden toimittaja. Niiden avulla luodaan käyttäjälle parempi sisäympäristö sekä autoissa että rakennuksissa.

Saint-Gobain on merkittävä toimittaja autoteollisuudessa, missä tarjoamme keskeisiä ratkaisuja nykypäivän ajoneuvoihin. Autonvalmistajat suosivat syystäkin Saint-Gobainin ratkaisuja uusien autojen laseissa, jälkimarkkinoiden lasituotteissa sekä bussien, rekkojen, teollisuusajoneuvojen ja muiden kuljetusajoneuvojen lasituksissa.

Toinen tärkeä alue on ajoneuvojen suojaaminen ilmaston, auringonvalon ja saasteiden vaikutuksilta. Saint-Gobain on moottoriajoneuvoteollisuuden markkinajohtaja, kun on kyse ajoneuvojen liima-, tiiviste-, vaimennus-, vahvike- ja suojaratkaisuista.

Lisäksi Saint-Gobain on merkittävä suojakalvotuotteiden toimittaja. Saint-Gobainin toimittamia suojakalvoja käytetään autojen ikkunoissa ja pinnoissa, rakennusten ikkunoissa sekä herkissä aurinkokennomoduuleissa. Esimerkiksi autoissa ja taloissa kalvojen avulla saadaan käyttäjälle luotua parempi sisäympäristö.

Ratkaisuja toimittavat mm. Saint-Gobain Sekurit ja Solar Gard.

Meriteollisuus

Saint-Gobainin ratkaisutarjontaan kuuluvat laivanrakennukseen ja offshorerakentamiseen tarkoitetut laadukkaat tuotteet ja palvelut.

Näitä ovat mm. suorituskykyiset lasitukset (eristävät, auringolta suojaavat, palonkestävät, lämmitettävät lasit, turvalasit ja monet muut erikoislasit), lasivillaeristeet, seinäverhousjärjestelmät, lattiapinnoitteet, sisälevyt, teräsputket ja putkikomponentit sekä teollisuusventtiilit, servot ja valvontajärjestelmät.

Meriteollisuuden asiakkaat valitsevat Saint-Gobainin, sillä erotumme eduksemme ratkaisujemme energiatehokkuuden, keveyden, turvallisuuden ja mukavuuden ansiosta.

Tuotteemme ja ratkaisumme täyttävät kaikki meriteollisuuden ympäristömääräykset ja -vaatimukset. Asiakkaamme valitsevat Saint-Gobainin, sillä erotumme eduksemme ratkaisujemme energiatehokkuuden, keveyden, turvallisuuden ja mukavuuden ansiosta.

Ratkaisut tarjoaa Saint-Gobain Marine Applications, jonka käyttämät tuotteet tulevat eri Saint-Gobain-yhtiöiltä, kuten ISOVERiltä, Gyprocilta, Weberiltä, Glassolutionsilta ja Vetrotechiltä.