Statiikka

Saint-Gobainin materiaalit ja tuotteet mahdollistavat lainsäädännön ja määräysten rakenteille asettamat vakautta ja lujuutta koskevat vaatimukset, rajoittamatta suunnittelijan luovuutta eri tyyppisessä rakentamisessa.

Tulevaisuuden arkkitehtuuria

Saint-Gobain laatumateriaalit ammattilaiselle vapauden suunnitella ja luoda uutta.

KESTÄVÄÄ ja LUOVAA

 

Arkkitehtuuri kehittyy ja kokeilee rajojaan. Luovuuden mahdollistavat yhä vahvemmat ja kestävät rakennusmateriaalit ja -ratkaisut. Rakennuksen vahvan perustuksen, kantavien rakenteiden ja seinien suunnittelu ovat rakennustatiikan ydinalueita, niin tavanomaisten rakennusten kuin uraauurtavien, suunnittelun rajoja rikkovien rakennusten osalta.

Saint-Gobain toteuttaa nykypäivän ja tulevaisuuden arkkitehtuurin unelmat tarjoamalla materiaaleja ja ratkaisuja, jotka ovat innovatiivisia, joustavia, helppokäyttöisiä, kestäviä, vastuullisia ja kustannustehokkaita.

 

Saint-Gobain toteuttaa nykypäivän ja tulevaisuuden arkkitehtuurin unelmat tarjoamalla materiaaleja ja ratkaisuja, jotka ovat innovatiivisia, joustavia, helppokäyttöisiä, kestäviä, vastuullisia ja kustannustehokkaita. Toimiviksi todettujen tuotteidemme ja ratkaisujemme lisäksi tarjoamme suunnittelupalvelujamme ja asiantuntijat, jotka opastavat, neuvovat ja osaavat kertoa uusista ratkaisuistamme ja työkaluista suunnittelijoiden käyttöön.

 

 

Saint-Gobainin materiaalien, ratkaisujen ja palvelujen kanssa tulevaisuuden rakentamisella ei ole rajoja.