Estetiikka

Valitsemalla Saint-Gobainin ratkaisut asiakkaamme täyttävät materiaalien vakautta ja lujuutta koskevat kasvavat vaatimukset ja voivat lisäksi valita markkinoiden vahvimmista tuotteista, jotka on suunniteltu kaikenlaiseen rakentamiseen.

Modernia arkkitehtuuria

Saint-Gobainin laatumateriaalit tekevät arkkitehtuuriunelmista totta.

Vakaata ja joustavaa

Arkkitehtuurin jatkuvasti kehittyvä ja rajoja koetteleva luonne on luonut tarpeen vahvemmille ja kestävämmille rakennusmateriaaleille. Vahvan perustan ja kestävien seinien rakentaminen on estetiikan erityisalaa niin perusrakentamisessa kuin myös silloin, kun arkkitehdit kokeilevat muotoilun uusia suuntauksia.

Saint-Gobain tekee modernin arkkitehtuurin unelmista tulee totta tarjoamalla rakennusmateriaaleja, jotka ovat innovatiivisia, helppo käsitellä ja käyttää, kestäviä ja taloudellisesti edullinen.

Saint-Gobain tekee moderneista arkkitehtuuriunelmista totta tarjoamalla rakennusmateriaaleja, jotka ovat innovatiivisia, helppoja käsitellä ja käyttää, kestäviä ja taloudellisesti järkeviä. Ylivertaisten tuotteidemme lisäksi tarjoamme loistavan palvelun, joka neuvoo arkkitehteja ja urakoitsijoita löytämään sopivimmat ratkaisut.

esimerkkejä

Weberin (www.e-weber.fi) tutuilla, käyttäjäystävällisillä ja palamattomilla Leca-harkoilla voidaan rakentaa kantavia seiniä niin perinteisillä tavoilla kuin uusilla, kokeellisilla menetelmilläkin. Tällaisissa moderneissa menetelmissä voidaan tehdä vahvistettuja profiileja ja väliseinäjärjestelmiä esim. yhdistämällä Gyprocin (www.gyproc.fi)  suuria, kevyitä kipsilevyjä Weberin (www.e-weber.fi) laastin ja betonin kanssa tai jopa Vetrotechin (www.vetrotech.com) toimittamien hyvin suurten palonsuojalasiseinien kanssa

Saint-Gobainin tarjoamien ratkaisujen ja palveluiden kanssa tulevaisuuden rakentamisella ei juuri ole rajoja.