Paloturvallisuus

Paloriskin vähentäminen on Saint-Gobainille tärkeä asia. Siksi Saint-Gobain tarjoaa useita ratkaisuja, jotka parantavat rakennusten paloturvallisuutta.

Suojaa

Saint-Gobain tarjoaa lasitusta, joka kestää sekä kuumuutta että liekkejä.

Henkilökohtainen turvallisuus ja lainsäädäntö

Tulipalon uhka on yksi rakennetun ympäristön suurimmista riskeistä ihmisille. Koska ihmisten hyvinvointi ja turvallisuus on Saint-Gobainille erittäin tärkeää, varmistamme luonnollisesti, että rakennuksessa on huippuluokan turvallisuusratkaisuja tulipalon varalta.

Saint-Gobainin materiaalit ja tuotteet auttavat sinua rakentamaan paloturvallisuuslainsäädännön mukaisesti.

Tämä on tärkeää myös silloin, kun lainsäädäntö vaatii, että rakennuksen paloturvallisuutta on tarkkailtava ja dokumentoitava. Saint-Gobainin materiaalit ja tuotteet auttavat sinua rakentamaan paloturvallisuuslainsäädännön mukaisesti.

Paloturvallisuuteen varautuminen täytyy integroida rakennuksen joka nurkkaan, ja Saint-Gobain tarjoaa tuotteita, jotka maksimoivat paloturvallisuuden kellarista aina katolle asti. Jo rakennusprosessin alussa perustukset vodaani tehdä käyttämällä palonkestäviä tuotteita, kuten Weberin (www.e-weber.fi) palamattomia Leca-harkkoja.

Julkisivuista voidaan tehdä palonkestäviä Vetrotechin (www.vetrotech.com) erikoislasien avulla, ja rakennuksen sisätiloissa voidaan käyttää Gyprocin (www.gyproc.fi) kipsilevyjä, jotta täytetään paloluokitettujen rakennuselementtien ja pintojen vaatimukset. Kipsilevyillä voidaan myös hoitaa jo olemassa olevien rakenteiden palosuojaus. Lisäksi ISOVERin (www.isover.fi) eristysratkaisut pitävät sisätilat lämpiminä ja niillä voi palosuojaavaat seiniä, koska eristeet on tehty palamattomasta lasivillasta..