Paloturvallisuus

Paloturvallisuus on Saint-Gobainille tärkeä asia. Ratkaisumme parantavat rakennusten paloturvallisuutta.

Suojaa

Saint-Gobain on kehittänyt rakennuslasin, joka kestää paremmin sekä kuumuutta että liekkejä.

RAKENNETUN YMPÄRISTÖN turvallisuus

Tulipalo on yksi rakennetun ympäristön suurimmista turvallisuusriskeistä ihmisille. Ihmisten hyvinvointi ja turvallisuus on meille erittäin tärkeää ja ratkaisumme varmistavat huippuluokan paloturvallisuuden rakennuksissa.

Saint-Gobainin materiaalit ja ratkaisut parantavat rakennusten paloturvallisuutta.

Rakentamisessa on otettava huomioon rakennusten paloturvallisuutta koskevat määräykset ja ohjeet. Nämä sisältävät tietoa paloluokituksista sekä yleisiä määräyksiä ja vaatimuksia koskien mm. rakenteiden palokuormia, rakenteiden kantavuutta, palon leviämisen estämistä. Saint-Gobainin materiaalit ja ratkaisut ovat suunniteltu vastaamaan paloturvallisuuslainsäädännön vaatimuksiin.

Paloturvallisuus täytyy integroida rakennuksen joka nurkkaan, kellarista kattorakenteisiin. Rakennuksen perustukset voidaan tehdä palonkestävillä tuotteilla, kuten Weberin palamattomilla Leca-harkoilla.

Julkisivujen palonkestävyyttä voidaan parantaa Saint-Gobain Vetrotechin erikoislaseilla. Gyprocin kipsilevyt varmistavat rakennusosien ja pintojen paloluokkavaatimukset. Kipsilevyillä voidaan toteuttaa myös olemassa olevien rakennusten rakenteiden palosuojaus. ISOVERin lasivillaeristeet ovat palamattomia ja ovat olennainen osa rakennuksen paloturvallisuutta.