Rakennusfysiikka

Kasvava kiinnostus energiatehokkuutta ja sisäilmastoa kohtaan on tehnyt rakennusfysiikasta entistäkin keskeisemmän osan rakentamista. Saint-Gobain näyttää tietä matalaenergiaratkaisujen kehittämisessä ja luo standardeja käyttäjämukavuudelle sekä kosteussuojauksen, paloturvallisuuden ja statiikan aloille.

Näyttäviä rakennuksia

Modernit rakennukset ovat näyttäviä, mutta samalla niiden on kulutettava vähän energiaa.

Fysikaalisten haasteiden voittaminen

Rakennusfysiikka on tärkeämpää kuin koskaan, ja Saint-Gobain on alan kärjessä vahvan innovaatio- ja tutkimuskeskeisyytensä ansiosta. Tutkimukseen keskittyminen on tuottanut uraauurtavia ratkaisuja, jotka täyttävät nykyajan vaatimukset.

Kuluttajat ja yritykset vaativat rakennuksia, jotka ovat mahdollisimman energiatehokkaita ja joiden ympäristövaikutukset ovat pieniä. Tätä vaatimusta tukee monin paikoin lainsäädäntökin.

Energiankäyttö ja sisäilmasto muodostavat yhden puolen rakennusfysiikasta. Yhtä tärkeää on suojautua kosteusvaurioilta ja käyttää huomaamattomia mutta tehokkaita paloturvallisuusratkaisuja. Sen lisäksi nykypäivän kriteerit täyttävät modernit rakennukset tulee rakentaa viisaasti ja kestävästi kelvollisten statiikan ratkaisujen mukaan. Sellaisten ratkaisujen löytäminen on Saint-Gobainin toiminnan keskiössä.