Sisäilma

Sisäilma on yksi modernien asuntojen suurimmista haasteista. Saint-Gobain innovoi ja parantaa jatkuvasti tuotteita, jotta rakennuksissa asuvien, opiskelevien ja työskentelevien ihmisten ympäristö olisi terveellinen ja miellyttävä.

Hyvinvointi

Viihtyisä päivänvalo, hyvä akustiikka, raikas ilma ja ympäristöystävälliset materiaalit varmistavat, että rakennukset ovat terveellisiä ja miellyttäviä käyttäjilleen.

Sisäilman monet tasot

Useimmat ihmiset viettävät 90 % ajastaan rakennusten sisällä. Siksi miellyttävien  olosuhteiden luominen on elintärkeää terveyden, tyytyväisyyden ja tuottavuuden kannalta -– kotona, opiskellessa ja töissä.

Sisäilma on laaja termi, joka kattaa lämpötilan, päivänvalon, äänen ja monta muuta olosuhdetta. Saint-Gobain tutkii ja kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja ratkaisuja, jotka parantavat sisäilmaa kaikenlaisissa rakennuksissa.

Ymmärtääksemme sisäilman monimuotoisuuden,  olemme jakaneet sen viiteen osa-alueeseen: lämpöviihtyvyyteen, valaistusviihtyvyyteen, terveyteen, ääniviihtyvyyteen ja taloudellisuuteen.

Tarkemmat tiedot löydät klikkaamalla yläpuolella olevia sivuja.