Innovatiiviset materiaalit

Tasolasi ja High Performance -materiaalit ovat osa Saint-Gobainin innovatiivisten materiaalien toimialaa, joka tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman materiaaleja ja ratkaisuja sekä asuinrakentamiseen että teollisuuden markkinoille.

innovatiiviset materiaalit

Saint-Gobainin innovatiivisten materiaalien toimiala koostuu useista liiketoiminta-alueista, joiden keskiössä ovat lasi- ja lasitustuotteiden, keraamisten materiaalien ja hiontatuotteiden korkeatasoiset tekniset innovaatiot.

Pohjoismaiset innovatiivisiin materiaaleihin kuuluvat tuotemerkit löydät täältä

Tuotemerkkeihin Suomessa kuuluvat:

Saint-Gobain Sekurit on johtava autoteollisuuden korkealaatuisten lasituotteiden valmistaja, jolla on jo yli 80 vuoden kokemus.
Saint-Gobain Autover toimittaa ajoneuvojen laseja ja niihin liittyviä tuotteita, kuten liimoja, työkaluja ja tarvikkeita jälkimarkkinoille.
Jo lähes 130 vuotta maailman hioma-alan johtajana toiminut Norton tarjoaa laajimman valikoiman ratkaisuja hiontaan, katkaisuun, pintakäsittelyyn, viimeistelyyn ja kiillotukseen. Norton on Saint-Gobain Abrasives:in tuotemerkki.
Norton Clipper mullisti rakennusalan maailman ensimmäisellä laaserihitsatulla timanttilaikalla. Nykyisin Norton Clipper tarjoaa täyden valikoiman rakennusalan laikkoja ja koneita niin ammattilaisten kuin pienrakentajien käyttöön. Norton on Saint-Gobain Abrasives:in tuotemerkki.
Flexovit tarjoaa täydellisen valikoiman korkean suorituskyvyn hiomatyökaluja katkaisuun, hiontaan, viimeistelyyn ja kiillotukseen. Norton on Saint-Gobain Abrasives:in tuotemerkki.
Winterin valikoimaan kuuluvat innovatiiviset timantti- ja CBN tarkkuushionta työkalut, jotka soveltuvat sekä auto-, turbiini-, laakeri- että lasiteollisuuteen. Norton on Saint-Gobain Abrasives:in tuotemerkki.