Avoin työpaikka

Aluepäällikkö, Weber

Varsinais-Suomi, Satakunta, Ahvenanmaa

Aluepäällikkö, Weber

Weber on johtava mineraalipohjaisten rakennusmateriaalien valmistaja ja edelläkävijä, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa teollisuudessa. Weber tarjoaa tunnettuja, ammattilaisten arvostamia Kahi- ja Vetonit -tuotteita sekä niihin perustuvia kokonaisratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen moninaisiin tarpeisiin. Lisätietoja Weberistä ja toiminnastamme www.e-weber.fi

Haemme Weber-liiketoimintayksikköömme

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan kaupan, rakennusliikkeiden ja urakoitsijoiden asiakkuuksista Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Ahvenanmaan alueella. Tehtäviisi kuuluu niin uusasiakashankinta kuin olemassa olevien asiakkuuksien kehittäminen.

Odotamme sinulta:

  • Vahvaa myynnillistä kokemusta ja näyttöä onnistumisista
  • Osaamista asiakkuuksien kokonaishallinnasta
  • Hyviä neuvottelutaitoja
  • Halua työskennellä pitkäjänteisesti ja ratkaisukeskeisesti
  • Erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa toimiessa
  • Hyvää käsitystä rakentamisen jakelusta ja rautakauppatoimialasta

Olet persoonana aikaansaava tiimipelaaja ja hyvä tyyppi. Olet tottunut työskentelemään paineen alla ja suhtaudut myyntiin aina intohimoisesti. Haluat saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet, mutta ennen kaikkea muistat, että asiakas on aina kaiken tekemisen ytimessä. Arvostamme hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa saat menestyksesi tueksi vankan asiantuntemuksemme sekä oppimiseen ja kehittymiseen panostavan yrityskulttuurin. Lisätietoja tehtävistä antaa myyntipäällikkö Kai Kolehmainen, p. 040 833 5782.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.10.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi.weber@saint-gobain.com. Merkitse sähköpostiin otsikoksi Aluepäällikkö Weber. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

myynti

ME OLEMME SAINT-GOBAIN

Autamme rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Ratkaisujamme löytyy kaikkialta arjestamme aina rakennuksista liikenteeseen, infrastruktuuriin ja teollisuuden sovelluksiin.

Liikevaihto 40.8 mrd. €

Toimimme 67 maassa

Meitä on yli 179 000

www.saint-gobain.fi

Back top