Avoimet työpaikat

weber_logo

Weber on johtava mineraalipohjaisten rakennusmateriaalien valmistaja ja edelläkävijä, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa teollisuudessa. Weber tarjoaa tunnettuja, ammattilaisten arvostamia Kahi- ja Vetonit -tuotteita sekä niihin perustuvia kokonaisratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen moninaisiin tarpeisiin. Lisätietoja Weberistä ja toiminnastamme www.e-weber.fi

 

 

Haemme Weberin Kiikalan tehtaille kahta aktiivista ja toimeliasta

 

SÄHKÖASENTAJAA

 

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista tiimiämme. Tehtävässäsi vastaat kuivatuotetehtaan toiminnan ylläpitämisestä omassa vuorossasi, ennakkohuolloista ja avustat mahdollisesti tuotantotöissä. Työskentelemme tehtailla kahdessa vuorossa.

Odotamme sinulta

  • sähköasentajan pätevyyttä
  • automaation vianhakutaitoa
  • kokemusta tuotantolaitosten prosessisähkölaitteista
  • kunnossapidon työtehtävien tuntemusta
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Kaikki edellä mainitut ominaisuudet eivät ole välttämättömiä, sillä tärkeimpiä ominaisuuksia ovat hyvä asenne ja halu oppia.  Sopiva tausta työtehtäviin voi olla esim. kunnossapidon osaaja. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja, tarkkuutta ja toimeliasta työotetta.  Mekaanisen kunnossapidon osaaminen ja hitsaustaito katsotaan eduksi.

Liity mukaan huippuporukkaamme!

Tarjoamme sinulle asianmukaisen perehdytyksen tehtävääsi sekä hyvän ja turvallisen työympäristön alan markkinajohtajan palveluksessa. Lisätietoja tehtävästä antavat kunnossapidon työnjohtaja Antti Viilola, p. 040 557 9477, ja kunnossapidon työnjohtaja Olli Savioja, p. 040-752 2234.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi.weber@saint-gobain.com. Merkitse sähköpostin otsikoksi Sähköasentaja Kiikala. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.1.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

maintenance_photo

 

 

 

ME OLEMME SAINT-GOBAIN

 

Autamme rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Ratkaisujamme löytyy kaikkialta arjestamme aina rakennuksista liikenteeseen, infrastruktuuriin ja teollisuuden sovelluksiin.

Liikevaihto 40.8 mrd. €

Toimimme 67 maassa

Meitä on yli 179 000

www.saint-gobain.fi

 

 

 

 

Back top