Avoimet työpaikat

weber_logo

Weber on johtava mineraalipohjaisten rakennusmateriaalien valmistaja ja edelläkävijä, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa teollisuudessa. Weber tarjoaa tunnettuja, ammattilaisten arvostamia Kahi- ja Vetonit -tuotteita sekä niihin perustuvia kokonaisratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen moninaisiin tarpeisiin. Lisätietoja Weberistä ja toiminnastamme www.e-weber.fi

 

 

Haemme Weberin Ojakkalan tehtaalle kahta aktiivista ja toimeliasta

 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

 

määräaikaisiin työsuhteisiin alustavasti elokuun 2019 loppuun asti. Työskentelemme tuotannossa puolessatoista vuorossa välillä 05:30-18:00 ja kesäaikaan kahdessa vuorossa välillä 05:30-22:15

Vastaat tiimisi kanssa tuotantolaitteiston toiminnasta, tuotteiden laadusta ja merkinnöistä, sekä materiaalien tehokkaasta käytöstä.

 

Odotamme sinulta

  • aktiivista ja positiivista suhtautumista työhön
  • hyvää laitteiden ja prosessien omaksumiskykyä sekä ongelmanratkaisutaitoa
  • vähintään 18-vuoden ikää

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, joustava ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Hoidat työsi aina vastuuntuntoisesti ja kannat oman osasi ammattitaitoisen tiimin osana. Katsomme trukinajotaidon eduksi.

 

Tule osaksi huippuporukkaamme! 

Tarjoamme turvallisen työympäristön ja hyvän perehdytyksen tehtäviin alan markkinajohtajan palveluksessa. Tehtävissä sovelletaan Rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotannon ja kunnossapidon työnjohtaja Jouni Kestilä, p. 040 032 3590.

 

Kiinnostuitko? 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään  4.2.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi.weber@saint-gobain.com. Merkitse sähköpostin otsikoksi Ojakkala tuotantotyöntekijä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

kuva

 

 

 

 

ME OLEMME SAINT-GOBAIN

 

Autamme rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Ratkaisujamme löytyy kaikkialta arjestamme aina rakennuksista liikenteeseen, infrastruktuuriin ja teollisuuden sovelluksiin.

Liikevaihto 40.8 mrd. €

Toimimme 67 maassa

Meitä on yli 179 000

www.saint-gobain.fi

 

 

 

 

Back top