Minna Kesäläinen
Koulutuspäällikkö, Saint-Gobain Finland

Osaamisen päivittäminen kannattaa aina

Ti, 17.09.2019 - 09:24

Ala muuttuu, pysytkö mukana? Täydennyskoulutus auttaa tehostamaan työtä, parantamaan tuloksia sekä välttämään virheitä.

Osaamisen päivittäminen kannattaa aina

Jokainen tarvitsee välillä uusia näkökulmia ja tuoreita ideoita työhönsä, olipa alalla ollut 5 tai 25 vuotta. Täsmätietoa uusimmista tuoteinnovaatioista ja rakenneratkaisuista tarjoava Saint-Gobain Akatemia on rakentamisen ja rakennustarvikemyynnin ammattilaisille erinomainen väylä oman osaamisen kehittämiseen. Vuonna 2002 Optiroc Opistona aloittanut ja sittemmin Weber Opistona monelle tutuksi tullut opinahjo on laajentunut vuosien saatossa käytännön työn tukemisesta myös rakentamisen trendeihin ja ajankohtaisiin ilmiöihin.

Kukin kurssi on intensiivinen, maksimissaan työpäivän mittainen kokonaisuus, ja kouluttajat ovat oman alansa kärkiasiantuntijoita. Tiivis paketti sisältää tietoa esimerkiksi työmenetelmistä, rakenneratkaisuista tai yksittäisten tuotteiden tärkeimmistä ominaisuuksista. Akatemian kurssitarjottimelta löytyy kymmenkunta koulutusaihetta, joista erityisen suosittuja ovat olleet märkätiloihin ja sisäilmakorjauksiin liittyvät koulutukset.

Yksi tuoreimmista kursseista on Gyprocin ja ISOVERin yhteiskoulutus Painavaa asiaa kevyistä rakenteista, jossa tutustutaan kevytrakentamisen järjestelmiin. Oletko esimerkiksi kuullut neliöitä säästävästä Slim Wall -väliseinäratkaisusta, joka hoikkuudestaan ja keveydestään huolimatta kestää normaalia enemmän kulutusta, sallii taulutelevision ripustamisen ilman taustakoolausta ja vaimentaa tehokkaasti ääntä? Koulutuspäivä tarjoaa tietoa myös rakenteiden oikeaoppisesta eristämisestä, tiivistyksistä ja asentajien ergonomiasta. Vantaalla viime toukokuussa pilotoitu ja hyvä kuulijapalautteen saanut koulutus on pidetty Turussa ja järjestetään syksyn mittaan myös Seinäjoella, Jyväskylässä ja Oulussa.

Uutuuksista ja alalla tapahtuvista muutoksista informointi on olennainen osa koulutuksen sisältöä. Yrityksemme innovaatioaste on yli 40 %, eli yli 40 % tuotteista on joko uusia tai päivittettyjä viimeisen viiden vuoden aikana. Meillä on siis jatkuvasti uutta kerrottavaa! Teemme paljon testausta kenttäolosuhteissa, ja pyrimme välittämään kokemuksiamme myös työtä helpottavista tarvikkeista, työkaluista ja työtekniikoista. Samalla käynnillä selviävät viimeisimmät muutokset asetuksissa ja kansallisissa ohjeissa, jotka vaikuttavat monen rakentajan päivittäiseen työhön.

Uskallan väittää, että pitkäänkin alalla olleet saavat Saint-Gobain Akatemian tarjonnasta paljon irti. Tutustu koulutuskalenteriin ja varaa paikkasi maksuttomaan täydennyskoulutukseen!

Lisää uusi kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

*
Back top