Immateriaalioikeudet

Sivuston immateriaali- ja tekijänoikeudet

Ellei toisin mainita, Saint-Gobain Finland Oy ja/tai muut Saint-Gobain-konserniin (Saint-Gobain Group) kuuluvat yritykset omistavat tällä sivustolla olevien asiakirjojen ja jokaisen tätä sivustoa varten luodun elementin immateriaalioikeudet. Edellä mainitut tahot eivät myönnä sivuston käyttäjälle mitään muuta lupaa tai oikeutta kuin oikeuden selailla ja katsella sivustoa.

Kaikkien sivustolla julkaistujen asiakirjojen (erityisesti kuvien, videoiden ja animaatioiden) jäljentäminen on sallittu yksinomaan informatiivisessa tarkoituksessa ja vain henkilökohtaiseen ja yksityiseen käyttöön. Mikä tahansa jäljentäminen ja kopioiden käyttö muihin tarkoituksiin on ehdottomasti kielletty, paitsi kirjallisella luvalla, jonka Saint-Gobain Finland Oy ja/tai toinen Saint-Gobain-konserniin kuuluva yhtiö on myöntänyt etukäteen.

Tällä sivustolla mainitut toiminimet, logot, tuotteet, tavaramerkit ja verkkotunnukset ovat yksinomaan Saint-Gobain-konserniin kuuluvien yhtiöiden omaisuutta, eikä niitä saa käyttää ilman Saint-Gobain-konserniin kuuluvan yrityksen kirjallista ennakkosuostumusta.

Back top