Text Content
Label
Aluepäällikkö, Weber
Description

Weber on johtava mineraalipohjaisten rakennusmateriaalien valmistaja ja edelläkävijä, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa teollisuudessa. Weber tarjoaa tunnettuja, ammattilaisten arvostamia Kahi- ja Vetonit -tuotteita sekä niihin perustuvia kokonaisratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen moninaisiin tarpeisiin. Lisätietoja Weberistä ja toiminnastamme www.e-weber.fi

Haemme Weber-liiketoimintayksikköömme

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan kaupan, rakennusliikkeiden ja urakoitsijoiden asiakkuuksista Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Ahvenanmaan alueella. Tehtäviisi kuuluu niin uusasiakashankinta kuin olemassa olevien asiakkuuksien kehittäminen.

Odotamme sinulta:

  • Vahvaa myynnillistä kokemusta ja näyttöä onnistumisista
  • Osaamista asiakkuuksien kokonaishallinnasta
  • Hyviä neuvottelutaitoja
  • Halua työskennellä pitkäjänteisesti ja ratkaisukeskeisesti
  • Erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa toimiessa
  • Hyvää käsitystä rakentamisen jakelusta ja rautakauppatoimialasta

Olet persoonana aikaansaava tiimipelaaja ja hyvä tyyppi. Olet tottunut työskentelemään paineen alla ja suhtaudut myyntiin aina intohimoisesti. Haluat saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet, mutta ennen kaikkea muistat, että asiakas on aina kaiken tekemisen ytimessä. Arvostamme hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa saat menestyksesi tueksi vankan asiantuntemuksemme sekä oppimiseen ja kehittymiseen panostavan yrityskulttuurin. Lisätietoja tehtävistä antaa myyntipäällikkö Kai Kolehmainen, p. 040 833 5782.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.10.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi.weber@saint-gobain.com. Merkitse sähköpostiin otsikoksi Aluepäällikkö Weber. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

 

Width
50%
Back top