Annina

Annina
EHS-asiantuntija

Saint-Gobainilla 14 vuotta

Työskentelen asiantuntijana Saint-Gobain Finland Oy:n yhteisellä EHS- eli Environment, Health & Safety -osastolla ja hoidan pääasiassa ISOVERin Forssan ja Hyvinkään tehtaiden asioita. Aloitin työt heti liiketalouden laatu- ja ympäristöjohtamisen opintojen jälkeen 2007. Vuosien varrella olen toiminut myös tehdascontrollerina, ostoreskontrassa ja QEHS-asiantuntijana sekä ollut kahdesti äitiyslomalla.

Työni on monipuolista ja siihen kuuluu mm. sisäistä ja ulkoista raportointia, EHS-ohjeistuksia, koulutusten ja perehdytysten pitämistä tehtailla. Saan koostaa työpäiväni melko vapaasti. Parasta on työn vaihtelevuus ja se, kun saa tehdä töitä erilaisten ihmisten kanssa koko organisaation laajuudelta. Myös jatkuva parantamisen mahdollisuus motivoi. Mittaamme yhtiössämme tapaturmataajuutta tarkasti ja selkeä EHS-mittaristomme tekee turvallisuuskehityksen seurannasta helppoa. Työtä ei saa ikinä päätökseen, mutta toisaalta tulokset ovat konkreettisia.

Tehdasorganisaatiossa naisia on vähemmän kuin toimiston puolella, mutta olen viihtynyt miesvaltaisella alalla hyvin, enkä ole kokenut mitään negatiivista. Monimuotoinen työyhteisö on suuri rikkaus, sillä erilainen ajattelu tuo aina uutta näkökulmaa asioihin.

Back top