Avoimet työpaikat

kv_ura

Rakenna itsellesi kansainvälinen ura meillä - yhdessä maailman johtavista rakennusalan konserneista.

tyontekijat_suomi

Henkilöstöömme kuuluu Suomessa noin 1400 saint-gobainlaista - liity tulevaisuudentekijäksi joukkoomme!

uramahdollisuudet

Meiltä löydät uramahdollisuuksia niin tuotannon, hallinnon, myynnin, tuotekehityksen kuin monen muunkin tehtäväalueen saralta.

Lähde uudelle uralle!

Etsimme joukkoomme henkilöitä, jotka ovat oma-aloitteisia, uusista teknologioista ja kestävästä, vihreästä rakentamisesta kiinnostuneita ja joilla on uskallusta saavuttaa ja haastaa olemassa olevia toimintatapoja. Tarjoamme tilaisuuden Sinun kasvullesi urapolkujen, koulutuksen ja kansainvälisten mahdollisuuksien kautta. Konsernina olemme sitoutuneet vastuullisuuteen ja arvoihin, jotka yhdistävät kaikkia työntekijöitämme. Tule osaksi innovatiivista ja kansainvälistä konserniamme!

Saint-Gobainin henkilöstöpolitiikan tarkoituksena on luoda kaikille työntekijöillemme työskentely-ympäristö, joka tarjoaa mahdollisuudet niin ammatilliselle kuin henkilökohtaisellekin kehittymiselle. Työskentely-ympäristö tukee sekä tuottavuutta että työhyvinvointia. HR-strategiamme neljä keskeisintä tekijää ovat ammatillinen liikkuvuus, tiimien monimuotoisuus, työntekijöiden sitouttaminen sekä osaamisen kehittäminen.

Kaikki tällä hetkellä avoimet työpaikkamme löydät alta. Lue lisää ja tule osaksi innovatiivista ja kansainvälistä konserniamme!

 

Avoimet työpaikkamme Suomessa

työpaikat_suomessa_kuva

Avoimet työpaikkamme globaalisti

työpaikat maailmalla

 

Logistiikkatyöntekijä, Weber Vantaa

 

Voit lähettää avoimen hakemuksesi alla olevasta linkistä.

Avoimet hakemukset

 

 

video

Back top