Jenni

Jenni
Vs. henkilöstöjohtaja

Saint-Gobainilla 7 vuotta

"Tällä hetkellä vastaan yrityksen henkilöstöpolitiikasta, yleisen tason linjauksista ja henkilöstön kehittämisestä. Työhöni kuuluu mm. johtamisen kehittämistä, sparrausta ja koulutusta, henkilöstön sitoutumiseen ja hyvinvointiin liittyvien asioiden jatkuvaa parantamisesta sekä sisäistä viestintää. Yhdessä tiimini kanssa varmistamme, että henkilöstö- ja palkkaprosessit toimivat ja tukevat liiketoiminnan tarpeita ja että meillä on oikeaa osaamista oikeassa paikassa. HR:llä on tärkeä rooli yhtenäisen kulttuurin luomisessa ja yrityksen arvojen jalkauttamisessa.

Olen urani varrella päässyt tutustumaan laaja-alaisesti niin HR-kenttään kuin projektien ja tiimityöskentelyn kautta rakennusalaan. Meillä on hyvä yhteishenki ja asioista voi puhua matalalla kynnyksellä. Omalla tekemisellä pystyy vaikuttamaan yrityksen toimintaan ja jokaisessa roolissa on mahdollista oppia aina uutta olemalla itse aktiivinen ja utelias.

Isossa organisaatiossa on paljon erilaista väkeä, ja kohtaamiset synnyttävät usein tuoreita ideoita. Monimuotoisuus onkin yksi HR-strategiamme kulmakivistä; eri ikäisiä naisia ja miehiä sekä erilaisia kulttuuri- ja koulutustaustoja yhdistelemällä saadaan aikaan luovempia tiimejä ja uusia ratkaisuja!"

Back top