Jenni

Jenni
HR Business Partner, koulutus ja kehitys

Saint-Gobainilla 6 vuotta

Työhöni kuuluu mm. esimiestyön kehittämistä, sparrausta ja koulutusta, koulutustarpeiden koordinointia, henkilöstön sitoutumiseen ja hyvinvointiin liittyvien mittareiden kehittämistä sekä sisäistä viestintää. Yhdessä tiimini kanssa varmistamme, että henkilöstöprosessit toimivat ja tukevat liiketoiminnan tarpeita ja että meillä on oikeaa osaamista oikeassa paikassa. Yhtenä päivänä varmistan perusprosessien toimivuuden luomalla ohjeistuksia tai analysoimalla tunnuslukuja ja toisena kehitän yrityksen strategiaa yhdessä yrityksemme johdon kanssa.

Olen urani varrella päässyt tekemään laaja-alaisesti käytännössä kaikkea, mikä on kiinnostanut. Vastuuta on saanut ottaa alusta saakka ja omalla tekemisellä on pystynyt vaikuttamaan yrityksen toimintaan. Yhteishenki on hyvä ja asioista voi puhua matalalla kynnyksellä.

Isossa organisaatiossa on paljon erilaista väkeä, ja kohtaamiset synnyttävät usein tuoreita ideoita. Monimuotoisuus onkin yksi HR-strategiamme kulmakivistä; eri ikäisiä naisia ja miehiä sekä erilaisia kulttuuri- ja koulutustaustoja yhdistelemällä saadaan aikaan luovempia tiimejä ja uusia ratkaisuja!

Back top