Laura-Maria

Laura-Maria
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Saint-Gobainilla 8 vuotta

Tulin Saint-Gobainille KONEelta, joten teollinen ympäristö tehtaineen oli tullut tutuksi jo aiemmin. Olen tehnyt pitkään monipuolisia taloushallinnon tehtäviä bisneksen rajapinnassa. Joitakin vuosia sitten siirryin enemmän liiketoimintaan, jossa vastasin ensin asiakaspalvelun vetämisestä ja edistin toimitusketjuun liittyviä asioita yhteistyössä sisäisten sidosryhmien, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Nykyisessä tehtävässäni Liiketoiminnan kehityspäällikkönä työskentelen strategiamme parissa ja erilaisissa strategiaprojekteissa yhteistyössä organisaatiomme kanssa.

Minua ilahduttaa suuresti, kuinka sitoutuneita ja ratkaisukeskeisiä ihmisiä meillä on töissä: kaikilla on aito halu palvella asiakkaitamme hyvin ja tehdä yhteistyöstä Saint-Gobainin kanssa luotettavaa, vaivatonta ja nopeaa. Samoin motivoi, kun olemme mukana ratkaisemassa yhdessä asiakkaiden ja alan toimijoiden kanssa monia ilmastonmuutokseen, vastuullisuuteen ja rakentamisen edelläkävijyyteen liittyviä haasteita. 

Minua kiinnostaa rakentaminen ja siihen liittyvät asiat. Saint-Gobainilla on hieno missio parempien elinympäristöjen rakentamisesta ja jokapäiväisen elämälaadun parantamisesta. Meillä on myös hieno ote diversiteettiasioihin: tasa-arvo ja monimuotoisuus näkyy päivittäisessä toiminnassamme.

Back top