Laura-Maria

Laura-Maria
Asiakkuusjohtaja

Saint-Gobainilla 7 vuotta

Tulin Saint-Gobainille KONEelta, joten teollinen ympäristö tehtaineen oli tullut tutuksi jo aiemmin. Olen tehnyt pitkään monipuolisia taloushallinnon tehtäviä bisneksen rajapinnassa, ja hiljattain siirtynyt enemmän liiketoiminnan puolelle.

Työni pitää sisällään Saint-Gobain Finlandin asiakaspalveluun ja toimitusketjuun liittyvien asioiden edistämistä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Pidän myös usein esityksiä ja hoidan henkilöstöön liittyviä asioita. Minua ilahduttaa suuresti, kuinka sitoutuneita ja ratkaisukeskeisiä ihmisiä meillä on töissä: kaikilla on aito halu parantaa asiakaskokemusta. Vahvan yhteishengen näkemisestä tulee todella hyvä mieli. Samoin motivoi, kun asiakkaiden asiat sujuvat hyvin.

Minua kiinnostaa rakentaminen ja siihen liittyvät asiat. Saint-Gobainilla on hieno missio parempien elinympäristöjen rakentamisesta ja ihmisten elämänlaadun parantamisesta mukavuutta ja vastuullisuutta yhdistäen. Meillä on myös hieno ote diversiteettiasioihin: tasa-arvoa mietitään paljon, ja se näkyy päivittäisessä toiminnassa.

Back top