Mauri

Mauri
Teknisen palvelun päällikkö

Tehtäväsi:

Vastaan Saint-Gobain Finlandin valtakunnallisen tuoteneuvonnan tuoteneuvontapuheluihin sekä sähköisiin kysymyksiin Isoverin, Gyprocin, Weberin- ja Leca-tuotteistamme ja toimin nelihenkisen tuoteneuvontatiimimme esihenkilönä. Teen pyynnöstä myös tuotetakuulausuntoja valmistuneisiin työmaakohteisiin. Olennaisinta tässä työssä on antaa juuri oikeat tuotevalinnat ja niiden yhdistelmät tiedustelijoille ja osata kertoa uusista tuotteista ja ratkaisuista. 

Toimin myös Pitäjänmäen pääkonttorin työsuojeluvaltuutettuna ja kiinteistön talonhoidon henkilönä.

Tyypillinen työpäiväsi: 

Puhelinlinja aukeaa arkisin 08.00 ja sulkeutuu 16.00. Tuona aikana vastailen puheluihin ja sähköisiin tuoteneuvontatiedusteluihin. Puheluiden ohessa hoidan tuotetakuita. Olen myös reaaliaikainen tuki  asiakaspalvelumme tilauskoordinaattoreille.

Mikä työssäsi on parasta? 

Ehdottomasti asiakkaiden antama suora palaute hyvin tehdystä työstä ja ohjeista. Lisäksi jatkuva kehittyminen laajenevan tuotekirjomme kanssa. Kiitos on paras työmotivaattori eikä maksa mitään!

Millaista Saint-Gobainilla työskenteleminen on? 

Työskenteleminen on hyvin monipuolista ja itsesuuntautuvaa. Kahta samanlaista päivää ei ole. Työyhteisö on Suomen paras, kun ei ole 36-vuoden työurani aikana kokemusta tämän paremmasta.

Miksi kannattaa tulla töihin juuri Saint-Gobainille?

Yhtiömme antaa hyvät mahdollisuudet itse työssä kehittymiselle jatkuvan sisäisen kouluttautumisen ansiosta, jos ja kun oma motivaatio on kunnossa.

Back top