Pauliina

Pauliina

Pauliina
EHS-päällikkö

Saint-Gobainilla 12 vuotta

Tulin Saint-Gobainille syksyllä 2007 EHS-insinööriksi. Sittemmin olen työskennellyt myös tuotannon puolella prosessi-insinöörinä sekä linjan ja pakkaamon päällikkönä. Nykyisessä pestissäni aloitin tammikuussa 2018.

Johdan viiden asiantuntijan tiimiä, jonka vastuulla on kolme liiketoimea ja tehtaita ympäri Suomea. Tiimini asiantuntijat huolehtivat mm. toimintamallien luomisesta, ohjeistuksista, luvista, neuvonnasta, viranomaisasioista sekä koulutuksista. Pyrimme toimillamme varmistamaan, että kaikki pääsevät terveenä kotiin ja että toiminnallamme on mahdollisimman vähän negatiivisia vaikutuksia ympäristöön.  Parasta työssä on se, kun pääsee omilla toimilla vaikuttamaan ja viemään asioita eteenpäin erilaisten ihmisten kanssa.

Minulle on tärkeää, että kaikilla on samanlaiset mahdollisuudet, riippumatta iästä, asuinpaikasta tai perhetilanteesta. Kaksi äitiyslomaa eivät ole olleet este etenemiselleni. Olin vielä äitiyslomalla, kun minut palkattiin nykyiseen työhöni. Rekrytoidessa ajattelen, että jos on työhön sopiva, meille voi tulla suoraan koulun penkiltä tai toisaalta pitkä uran päätteeksi. Monimuotoisuus on rikkaus.

Back top