Suvi

kuva
Asiakaspalveluassistentti

Tehtäväsi: 

Työskentelen Ecophonin asiakaspalveluassistenttina Pitäjänmäen toimistolla. Otan vastaan tilauksia puhelimitse ja sähköpostitse ja lisään ne järjestelmään. Teen asiakkaille tarjouksia heidän laskelmien mukaan ja autan heitä laskemaan piirustuksista oikeat määrät tarjoukseen. Vastaan myös toimitusaikatiedusteluihin ja tuotekyselyihin ja kontaktoin tarvittaessa teknistä tukea.

Tyypillinen työpäiväsi:

Työssäni ei ole kahta samanlaista päivää, vaikka työtehtävät pysyvätkin samana. Teen tilauksia ja tarjouksia asiakkaille päivittäin, mutta sopivaa haastetta työhön antavat vaihtuvat kohteet, monipuolinen tuotevalikoima ja tuotekyselyt. Tavoitteena on se, että asiakkaat ovat tyytyväisiä ja heille tarjotaan parhaat tuotteet tarpeisiinsa. Tuotetuntemus on tärkeää, sillä joskus ostopäätös syntyy puhelimessa antamani tuotesuosituksen perusteella.

Mikä työssäsi on parasta?

Työssäni parasta on monipuolisuus ja asiakkaiden kanssa työskentely. Saatan puhua yhden päivän aikana puhelimessa tukkuliikkeen, rakennuttajan ja arkkitehdin edustajan kanssa ja tarjota heille sopivia ratkaisuja. Olen myös oppinut lyhyessä ajassa paljon akustiikasta ja sen tärkeydestä.

Millaista Saint-Gobainilla työskenteleminen on? 

Saint-Gobainilla työskentely on mukavaa ja opettavaista. Töihin on aina kiva tulla ja työntekijöihin luotetaan antaen vastuuta. Saint-Gobain on reilu ja kannustava työnantaja. Työntekijöistä pidetään huolta, meillä on loistava työterveyshuolto ja uuden työntekijän perehdytys suoritetaan erinomaisesti.

Miksi kannattaa tulla töihin juuri Saint-Gobainille?

Kansainvälinen yritys antaa mahdollisuuden itsensä kehittämiselle ja urakehitykselle. Saint-Gobain tarjoaa työntekijöilleen varman ja turvallisen työpaikan.

 

Back top