sg-tiimi

Rakenna itsellesi ura meillä - yhdessä maailman johtavista rakennusalan konserneista.

tuotanto

Henkilöstöömme kuuluu Suomessa noin 1300 saint-gobainlaista - liity tulevaisuudentekijäksi joukkoomme!

tehtavat

Meiltä löydät uramahdollisuuksia niin tuotannon, hallinnon, myynnin, tuotekehityksen kuin monen muunkin tehtäväalueen saralta.

Ura Saint-Gobainilla

Uskomme, että avain menestykseen on motivoitunut, monimuotoinen ja sitoutunut henkilöstö, joka pääsee hyödyntämään koko potentiaaliaan ja osaamistaan avoimessa ja osallistavassa työyhteisössä. Henkilöstömme työhyvinvointi, osaamisen kehittäminen ja monimuotoisuus on meille tärkeää. Haluamme luoda työntekijöillemme työskentely-ympäristön, joka tarjoaa mahdollisuudet niin ammatilliselle kuin henkilökohtaisellekin kehittymiselle. Tuemme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämistä erilaisten koulutusten sekä monipuolisten urakehitysmahdollisuuksien kautta.

Urasivuillamme voit tutustua meihin työnantajana. Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille. Saint-Gobainilla tehtäviä löytyy esimerkiksi tuotannon, tutkimuksen ja tuotekehityksen, myynnin sekä liiketoiminnan johdon parissa.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja liity osaksi innovatiivista ja kansainvälistä yhteisöämme! Tulevaisuuden maailmaa rakennetaan tänään, yhdessä.

 

Me olemme Saint-Gobain

Autamme rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Ratkaisujamme löytyy kaikkialta arjestamme aina rakennuksista liikenteeseen, infrastruktuuriin ja teollisuuden sovelluksiin.

Liikevaihto (2021) 44,2 mrd. €
Toimimme 72 maassa
Meitä on yli 167 000

Tunnetuimmat rakennusalan brändimme Suomessa ovat Gyproc, Ecophon, ISOVER, PAM ja Weber. Tutustu yritykseemme ja tunnettuihin brändeihimme paremmin täältä.

Tiesitkö tämän Saint-Gobainista?

Saint-Gobain

… perustettiin vuonna 1665 Ranskassa Ludvig XIV:n eli Aurinkokuninkaan talousministerin Jean-Baptiste Colbertin toimesta. Saint-Gobain toimitti tuolloin peilit Versaillen palatsin peilisaliin.

… tuottaa puolet autojen laseista Euroopassa.

… eristää 20 % taloista Yhdysvalloissa.

… on toimittanut materiaaleja mm. Pariisin Eiffel-tornia, New Yorkin Vapaudenpatsasta, Rio de Janeiron Maracanã-stadionia ja Marsissa olevaa Curiosity-kantorakettia varten.

 

 

Saint-Gobain työnantajana

Saint-Gobain on sertifioitu Top Employer 2022 -huipputyönantaja! Tunnustus on myönnetty panostuksestamme henkilöstömme kehittämiseen ja henkilöstökäytäntöjemme jatkuvaan parantamiseen. Tänä vuonna Top Employer -sertifikaatin sai maailmanlaajuisesti lähes 1860 yritystä 123 maassa. Saint-Gobain on yksi niiden 11 yrityksen joukossa, joille maakohtaisten sertifikaattien lisäksi myönnettiin Top Employer Global 2022 -tunnustus.

Meillä työskenteleminen kannattaa, sillä tarjoamme henkilöstöllemme vakaan ja turvallisen työpaikan. Saint-Gobainilla on erinomaiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen ja etenemiseen. Tarjoamme monipuolisia kouluttautumis- ja uramahdollisuuksia niin Suomessa kuin ulkomailla. Panostamme työyhteisön viihtyvyyteen ja toimivuuteen ja kehitämme aktiivisesti esimiestyötä.

Olemme yksi maailman sadasta innovatiivisimmasta yrityksestä – ¼ tuotevalikoimastamme on luotu viimeisen viiden vuoden aikana. Innovatiivisuuden pohjana toimii yhteistyö niin asiakkaiden, osastojen kuin liiketoimintayksiköiden kesken sekä Suomessa että kansainvälisesti. Luomme Saint-Gobainilla jatkuvasti uutta - siksi työssä oppiminen, jatkuva kehitys, avoin ja osallistava kulttuuri sekä muilta oppiminen ovat meille keskeisiä asioita.

Rajattomia uramahdollisuuksia

Kansainvälinen toimintaympäristömme tuo mukanaan monipuoliset uramahdollisuudet niin Suomessa kuin ulkomailla. Kansainvälisesti Saint-Gobain työllistää yli 167 000 ihmistä, joista noin 15 000 työskentelee Pohjoismaiden ja Baltian alueella.

Saint-Gobain lukuina

Saint-Gobain Pohjoismaiden ja Baltian alueella

7

MAATA

13000

HENKILÖÄ

3

TOIMIALAA

100

YRITYSTÄ

Meitä saint-gobainlaisia osaajia on Suomessa noin 1300. Etsimme aina uusia, rakennusalasta kiinnostuneita ja työhönsä sitoutuneita ihmisiä osaksi huippuporukkaamme!

Toimimme usealla eri paikkakunnalla - pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä ja sen lisäksi meillä on useita tuotantotoimipisteitä ympäri Suomen. Joukostamme löytyy paljon erilaisia ihmisiä, koulutus- ja kokemustaustoja sekä osaamista. Meitä kaikkia yhdistävät yrityksemme vahvat arvot ja halu parantaa ihmisten elämänlaatua luomalla yhä erinomaisempia elinympäristöjä.

Tehtävänimikkeesi voi olla vaikka jokin näistä:

sanapilvi_tyotehtavat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

 

Liity mukaan innovatiiviseen, vastuulliseen ja yhteisölliseen huippuporukkaamme rakentamaan kanssamme parempaa huomista.

Avoimet työpaikkamme löydät täältä.

Saint-Gobain - making the world a better home

 

Back top