Anne Kaiser Green Building Council Finlandin hallituksen puheenjohtajaksi

To, 25.11.2021 - 14:59
Saint-Gobain Finlandin vastuullisuuspäällikkö Anne Kaiser on valittu kipparoimaan Suomen laaja-alaisimman kestävän rakennetun ympäristön yhteistyöverkostoa Green Building Council Finlandia vuonna 2022 sen hallituksen puheenjohtajana.
Anne Kaiser Green Building Council Finlandin hallituksen puheenjohtajaksi

"FIGBC:n kasvunkaari on ollut hieno ja tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia, sillä me elämme tämän toimialan keskeisiä muutoksenhetkiä. Niin laaja rintama organisaatioita on mukana muuttamassa rakennettua ympäristöä hiilineutraaliksi ja upealla draivilla", Anne sanoo. 

Green Building Council Finland tekee tärkeää työtä rakennetun ympäristön kirittämisessä yhä vähähiilisemmäksi. Saint-Gobain Finland on verkoston jäsen. 

Anne Kaiser on edustanut Saint-Gobainia verkostossa vuodesta 2017 asti, jolloin hän astui mukaan sen toimintaan hallitusehdokkaana, ja vaikuttanut sen jälkeen hallituksessa useamman vuoden. 

Kiitokset Anne lausuu myös työnantajalle. 

”Iso kiitos Saint-Gobainille, että meillä mahdollistetaan ihmisten osallistuminen tärkeisiin verkostoihin ja yhdistyksiin.  En ole ikinä ajatellut, etteikö tämä työ olisi osa minun toimenkuvaani.”

”Kuluneet vuodet ovat todella antaneet enemmän kuin ottaneet”, Anne sanoo. 

Green Building Council Finland on viime vuosina kasvanut isoksi verkostoksi ja toimijoiden yhdistäjäksi kestävyysasioiden äärelle rakennetun ympäristön alalla. 

”Kasvu tuo muassaan myös vastuuta. Meillä on laaja jäsenkunta, joita täytyy voida osallistaa ja jonka tarpeita täytyy osata palvella. Haluan myös toivottaa uudet jäsenet mukaan ja kiittää heitä. Odotan innolla yhteistyötä heidän kanssaan.”

Lue Green Building Council Finlandin tiedote FiGBC:n sivuilta.

Back top