FutureCon on rakennusalan tulevaisuus tunnissa

To, 11.11.2021 - 13:04
Saint-Gobainin virtuaalinen FutureCon vie matkalle kiinteistö- ja rakennusalan vähähiilisempään tulevaisuuteen.
FutureCon on rakennusalan tulevaisuus tunnissa

Miksi rakennustuotevalmistaja kutsuu satoja rakennusalan ammattilaisia virtuaalisesti yhteen puhuakseen ilmastonmuutoksesta? 

Ensi viikolla järjestettävä virtuaalinen FutureCon 2021 -tapahtuma näyttää suuntaa paitsi yritystapahtumille myös kiinteistö- ja rakennusalalle. Teemoina ovat ilmastonmuutos, rakentaminen ja tulevaisuus. 

– Ilmastomuutos on meitä kaikkia ympäröivä tekijä, joka vaikuttaa kaikkeen rakentamiseen. Siksi ohjelmassa korostetaan rakentamista ja tulevaisuuden näkökulmaa. Unohtamatta ilmastonmuutoksenvastaisessa taistelussa koko alalle tärkeitä työkaluja, yhteistyötä ja avoimuutta, Saint-Gobain Finlandin markkinointijohtaja Viktor Lax sanoo. 

Saint-Gobainin toista kertaa järjestämän FutureConin osallistava ohjelma lupaa rakentavia puheenvuoroja, tuoreita näkökulmia sekä kunnianhimoista ajattelua, jotka vievät kuulijoita kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Laxin mukaan yritystilaisuuksille, joissa osallistuja kuulee viimeisintä tietoa, on kysyntää. 

– Meillä on taustalla hyvä kokemus viime vuodelta. Vuosi sitten marraskuussa virtuaalinen FutureCon keräsi linjoille noin 500 osallistujaa. Saimme myös positiivista palautetta siitä, että vain tunnin mittaiseen tapahtumaan tiivistyi paljon asiaa ja mukaan mahtui myös viihdettä. 

Pandemian aikana yritysten koulutukset, tapahtumat ja juhlat on järjestetty pitkälti verkossa. FutureCon tutkiikin käytännössä, millainen virtuaalitapahtuma saa asiantuntijayleisön virittymään vastaanottavaiselle taajuudelle ja viihtymään painavienkin aiheiden parissa. 

FutureCon on nopeatempoinen kuin suora TV-lähetys. Lisäksi se on myös interaktiivinen, yleisö saa vaikuttaa sisältöön. 

Tapahtumassa kuullaan Radio Suomipopin Aamulypsystä tutun Hovimuusikko Ilkan ensiesitys tapahtumaa varten tekemästään kappaleesta, jonka sanat syntyvät tilaisuudessa yleisön myötävaikutuksella. 

Saint-Gobainin ratkaisuja esitellään eri kohteista kuvattujen videoinserttien avulla. Asiaohjelmasta vastaavat Saint-Gobainin ja yhteistyöverkoston asiantuntijat. 

Ilmastonmuutokseen vastaamisesta ja rakennetun ympäristön hiilineutraaliuden alalle tuomista liiketoimintamahdollisuuksista puhuu Saint-Gobain Finlandin toimitusjohtaja Olli Nikula ja kiinteistöjen kestävyyden näkökulmaa tuo Ylvan kestävän liiketoiminnan johtaja Antti Ruuska

Vastuullisuuden merkityksestä sijoittamisessa kertoo sijoitusjohtaja Mika Leskinen S-Pankista. Rakennetun ympäristön roolista ilmastonmuutoksen hillinnässä ja kiertotaloudessa puhuu Saint-Gobain Finlandin vastuullisuuspäällikkö ja Green Building Council Finlandin hallituksen varapuheenjohtajana toimiva Anne Kaiser.

Somemaailmaan linkittyvien jättitapahtumien tapaan tilaisuuden juontaa YouTuben Raksapodista tuttu Jarkko Nyman.

Saint-Gobainin historian toinen virtuaalinen FutureCon-tapahtuma järjestetään torstaina 18.11.2021 klo 14-15. 

Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Back top