FutureCon Virtual 2021

Pe, 05.11.2021 - 08:59
FutureCon Virtual 2021

Tervetuloa Saint-Gobainin FutureCon Virtual 2021 -tapahtumaan 18.11.2021!

Ilmastonmuutos on haaste koko ihmiskunnalle – mutta myös suuri mahdollisuus koko kiinteistö- ja rakennusalalle. Osallistava ohjelma tarjoaa rakentavia puheenvuoroja, tuoreita näkökulmia ja kunnianhimoista ajattelua, jolla rakennamme yhdessä kestävämpää vähähiilistä tulevaisuutta. 

Tilaisuuden juontaa Raksapodista tuttu Jarkko Nyman, ja tunnelmaa keventää Hovimuusikko Ilkka. Ilmoittaudu tapahtumaan tästä.

Milloin: Torstaina 18.11. klo 14.00-15.00 (Kirjaudu lähetykseen ja virittäydy tunnelmaan jo klo 13.45.)
Missä: Virtuaalisesti etäyhteydellä
Muuta: Lähetämme tarkemmat katseluohjeet ennen tilaisuutta.


Puhujat ja agenda

Olli Nikula, Toimitusjohtaja, Saint-Gobain Finland Oy
Ilmastonmuutoksen hillinnän kiireellisyys vaatii, että koko rakennusala etenee yhdessä yli rakentamisen arvoketjun - pidemmälle ja nopeammin. Tarvitsemme ja haluamme kaikki asiakkaat, kumppanit, toimittajat, päättäjät ja muut sidosryhmät mukaan tälle matkalle. Rakennetun ympäristön hiilineutraalius on myös valtava liiketoimintamahdollisuus koko alalle.
 
Antti Ruuska, Chief Sustainability Officer, Ylva
Antti Ruuska on kestävän liiketoiminnan johtaja Ylvalla, jossa hän vastaa työssään liiketoiminnan kestävyydestä ja sijoitussalkusta. Antilla on tausta tutkimusmaailmassa ja hän on väitellyt Aalto yliopistolta aiheenaan rakennusten kestävyysnäkökulmat. Hän on myös Green Building Council Finlandin vähähiiliset kiinteistöt -toimikunnan puheenjohtaja.
 
Anne Kaiser, Vastuullisuuspäällikkö, Saint-Gobain Finland Oy
Anne Kaiser on kestävän kehityksen ja markkinoinnin ammattilainen ja suorittanut myös maisterin tutkinnon molemmilta aloilta. Työssään Saint-Gobain Finlandin vastuullisuuspäällikkönä Anne keskittyy lisäämään tietoisuutta ja ymmärrystä kiinteistö- ja rakentamisalan keskeisestä roolista ja valtavasta potentiaalista ilmastonmuutoksen hillinnässä sekä kiertotaloudessa. Anne on Green Building Council Finlandin hallituksen varapuheenjohtaja ja EU-rahoitteisen kiertotalouden innovaatiohankkeen WOOL2LOOPin koordinaattori.

Back top