Koulutuswebinaari katto- ja seinäpintojen tasoitteista 24.5.

To, 05.05.2022 - 11:56
TIESITKÖ TÄMÄN SEINÄ- JA KATTOPINTOJEN TASOITTEISTA?
TIESITKÖ TÄMÄN SEINÄ- JA KATTOPINTOJEN TASOITTEISTA?
TIESITKÖ TÄMÄN SEINÄ- JA KATTOPINTOJEN TASOITTEISTA? TIESITKÖ TÄMÄN SEINÄ- JA KATTOPINTOJEN TASOITTEISTA?

TIESITKÖ TÄMÄN SEINÄ- JA KATTOPINTOJEN TASOITTEISTA? -Koulutuswebinaari tiistaina 24.5.2022 klo 9.30-10.00

Weberiltä löytyy laaja valikoima seinätasoitteita, mutta miten ne eroavat toisistaan ja millä perusteella valitaan käyttökohteet? Entäpä rasitusluokka, mitä se tarkoittaa ja mitä tekemistä sillä on tasoitteiden kanssa? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen Weberin isännöimässä webinaarissa, johon on koottu sisätilojen seinä- ja kattotasoitteiden usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen sekä tuoretta tietoa keväällä 2022 lanseerattavista seinätasoitteista.

Ilmoittaudu mukaan 22.5.2022 mennessä tästä linkistä, Akatemian kurssikalenterin kautta, tai lukemalla QR-koodi, josta pääset suoraan ilmoittautumissivulle. Voit myös välittää kutsun kollegallesi. Päivää ennen tilaisuutta lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse osallistumislinkin ja yksityiskohtaisemmat osallistumisohjeet.

Maksuton tilaisuus on tarkoitettu Weberin tuotteiden jälleenmyyjille.

Webinaariin voi osallistua tietokoneella tai mobiililaitteella. Ilmoittautuneet saavat myös linkin tallenteeseen. Maksuton tilaisuus on tarkoitettu Weberin tuotteiden jälleenmyyjille. Lisätietoja antaa tuotepäällikkö Christoffer Mannström, puh. 040 735 7345. Tervetuloa langoille!

Back top