Rakennepalveluista tehokkuutta suunnitteluun – Tietolähteen äärellä -koulutuswebinaari 1.6.

Ke, 11.05.2022 - 11:39
RAKENNEPALVELUISTA TEHOKKUUTTA SUUNNITTELUUN
RAKENNEPALVELUISTA TEHOKKUUTTA SUUNNITTELUUN
RAKENNEPALVELUISTA TEHOKKUUTTA SUUNNITTELUUN RAKENNEPALVELUISTA TEHOKKUUTTA SUUNNITTELUUN

Suunnittelijoilla on tänä päivänä monta rakenteiden valintaan vaikuttavaa kriteeriä. Kohteiden vaatimustasojen mukaisesti on huomioitava mm. kantavuuden, palon-, äänen- ja lämmöneristävyyden lisäksi myös elinkaaren hiilipäästöt. Muutos on jatkuvaa ja luotettavien tietojen sekä soveltuvien ratkaisujen löytäminen voi olla haasteellista. Kustannustehokkuuttakin olisi päästävä nopeasti vertailemaan.

Laskentapalvelut.fi on kehitetty vastaamaan juuri näihin tarpeisiin. Palvelun kautta on helppo löytää rakenteita eri kriteerien perusteella ja mitoittaa niitä omaan hankkeeseen sopiviksi. Webinaarissa kerromme, miten ympäristöselosteiden laadintaan käytettävät standardit ovat muuttuneet, miten rakenteiden ominaisuuksia on varmennettu ja katsomme esimerkkien avulla, millaista laskentaa voi valmiilla työkaluilla suorittaa.

Ilmoittaudu mukaan SG Akatemian järjestämään koulutuswebinaariin 30.5. mennessä tästä linkistä tai lue QR-koodi, josta pääset myös suoraan ilmoittautumissivulle. Lähetämme ilmoittautuneiden sähköpostiin webinaarilinkin ja yksityiskohtaiset osallistumisohjeet tilaisuutta edeltävänä päivänä. 

Maksuton tilaisuus on tarkoitettu suunnittelijoille, arkkitehdeille ja muille laskentaohjelmia hyödyntäville sekä aiheesta kiinnostuneille ammattilaisille. 

Lisätietoja myyntipäällikkö Mikael Nyholm, puh. 040 536 1581

Back top