Saint-Gobain Finland Oy on Top-Employer 2020 –huipputyönantaja!

To, 30.01.2020 - 13:32
Saint-Gobain Finland Oy on Top-Employer 2020 –huipputyönantaja!

Saint-Gobain on jälleen palkittu Top Employer –tunnustuksella hyvistä henkilöstökäytännöistään niin Suomessa, Euroopassa kuin kansainvälisestikin: Saint-Gobain on nyt Top Employer Finland, Top Employer Europe ja Top Employer Global 2020. Tunnustus on myönnetty panostuksestamme henkilöstömme kehittämiseen ja henkilöstökäytäntöjemme jatkuvaan parantamiseen.

Tunnustus myönnettiin Saint-Gobainin Suomen toiminnoille jo neljättä kertaa. Vuonna 2020 Top Employer Finland -sertifikaattia saavat käyttää Saint-Gobain Finland Oy, Saint-Gobain Glass Finland OyLeca Finland Oy ja Dahl Suomi Oy.  Tunnustuksen on myöntänyt Top Employer Institute - itsenäinen, kansainvälinen ja puolueeton työnantajia tutkiva ja sertifioiva toimija.

Top Employer Insitute arvioi osallistujia kansainvälisen kyselytutkimuksen avulla. Saadakseen Top-Employer -sertifioinnin, yrityksen tulee saavuttaa Top Employers Instituten asettamat standardit. Top Employer 2020 -tutkimuksessa Saint-Gobainia arvioitiin kaikkiaan kymmenellä eri osa-alueella: kysely koostui yli sadasta kohdasta, jotka kattoivat yhteensä 600 henkilöstöjohtamiseen liittyvää toimintatapaa. Näitä olivat muun muassa osaamisen kehittäminen ja johtaminen, yrityskulttuuri ja perehdytys. Lisäksi kyselyssä tarkasteltiin esimerkiksi työsuhde-etuja ja uramahdollisuuksia.

Tänä vuonna Top Employer -sertifikaatin sai maailmanlaajuisesti yli 1600 yritystä 119 maassa viidellä eri mantereella. Saint-Gobain -konserni on yksi niiden 13 yrityksen joukossa, joille maakohtaisten sertifikaattien lisäksi myönnettiin Top Employer Global 2020 -tunnustus. Saint-Gobain-maista uusina tänä vuonna sertifikaatin saivat Saudi-Arabia ja Arabiemiirikunnat, mahdollistaen ensimmäistä kertaa aluekohtaisen sertifikaatin myös Lähi-Idän osalta. Globaali tunnustus osoittaa, että olemme yrityksenä sitoutuneet edistämään erinomaisia työskentelyolosuhteita ja kyenneet luomaan turvallisia työympäristöjä ympäri maailmaa.

Mikä tekee Saint-Gobainista huipputyönantajan?

Top Employers Institute arvioi tutkimuksessaan hyvien henkilöstökäytäntöjen jalkauttamista ja toteuttamista organisaatiossa sekä tarkasteli sitä, kuinka strategia ja käytössä olevat mittarit tukevat henkilöstökäytäntöjä.

Saint-Gobain konsernina erottui edukseen erityisesti suorituksen johtamisen ja osaajien houkuttelemisessa hyödynnettävien erilaisten strategioiden osalta.

Uskomme, että avain menestykseen on motivoitunut, monimuotoinen ja sitoutunut henkilöstö, joka pääsee hyödyntämään koko potentiaaliaan ja osaamistaan avoimessa ja osallistavassa työyhteisössä. Henkilöstömme työhyvinvointi, osaamisen kehittäminen ja monimuotoisuus ovat meillä keskiössä. Haluamme luoda työntekijöillemme työskentely-ympäristön, joka tarjoaa mahdollisuudet niin ammatilliselle kuin henkilökohtaisellekin kehittymiselle. Tuemme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämistä erilaisten koulutusten sekä monipuolisten urakehitysmahdollisuuksien kautta.

- Top Employer -sertifikaatti on hieno tunnustus siitä, että henkilöstömme työnteon edellytykset ja osaamisen kehittäminen ovat meillä keskiössä. Olemme hyvin ylpeitä saamastamme tunnustuksesta. Sertifiointiprosessi antaa meille erinomaiset edellytykset henkilöstökäytäntöjemme ja työnantajabrändimme jatkuvaan kehittämiseen. Arvioinnin yhteydessä on tarkasteltu kaikkiaan 600 henkilöstöprosessia, minkä kautta saamme tärkeää tietoa tulevien kehitysaskeleidemme määrittämiseksi, kertoo Marja-Leena Mäkelä, Saint-Gobain Finland Oy:n henkilöstöjohtaja.

Lisätietoa

Lisätietoa monipuolisista ja palkitsevista uramahdollisuuksistamme löydät osoitteesta https://www.saint-gobain.fi/tyo

Lisää tietoa sertifikaatista, arviointikriteereistä ja Top Employer -instituutista löydät osoitteesta https://www.top-employers.com

Back top