Saint-Gobain jatkaa sertifioituna TOP Employer -huipputyönantajana jo viidettä vuotta!

Ti, 26.01.2021 - 09:42
Tunnustus on osoitus siitä, että perustat toimivalle työyhteisölle ovat kunnossa: panostamme henkilöstömme kehittämiseen ja henkilöstökäytäntöjemme jatkuvaan parantamiseen.
Saint-Gobain jatkaa sertifioituna TOP Employer -huippputyönantajana jo viidettä vuotta!

Saint-Gobain on jälleen palkittu Top Employer -tunnustuksella hyvistä henkilöstökäytännöistään niin Suomessa, Euroopassa kuin kansainvälisestikin: Saint-Gobain on nyt Top Employer Finland, Top Employer Europe ja Top Employer Global 2021.

– Olemme ylpeitä siitä, että Saint-Gobain on jälleen palkittu Top Employer -sertifikaatilla. Sertifikaatti on hieno osoitus siitä, että tekemämme työ laadukkaiden työnteon edellytysten luomiseksi on merkityksellistä. Haluamme pitää huolen siitä, että tärkeimmällä voimavarallamme eli henkilöstöllämme on parhaat mahdolliset puitteet työssään onnistumiselle. Top Employer -prosessi antaa meille loistavat mahdollisuudet jatkuvasti tarkastella ja kehittää henkilöstökäytäntöjämme, kertoo Jenni Vienola, Vs. henkilöstöjohtaja.

Tunnustus myönnettiin Saint-Gobainin Suomen toiminnoille jo viidettä kertaa. Vuonna 2021, Top Employer Finland -sertifikaattia saavat käyttää Saint-Gobain Finland Oy, Saint-Gobain Glass Finland Oy, Leca Finland Oy ja Dahl Suomi Oy. Tunnustuksen on myöntänyt Top Employer Institute – itsenäinen, kansainvälinen ja puolueeton työnantajia tutkiva ja sertifioiva toimija.

Top Employer Insitute arvioi osallistujia kansainvälisen kyselytutkimuksen avulla. Saadakseen Top-Employer -sertifioinnin, yrityksen tulee saavuttaa Top Employers Instituten asettamat standardit. Top Employer 2021 -tutkimuksessa Saint-Gobainia arvioitiin kaikkiaan 20 eri osa-alueella, jotka kattoivat yhteensä yli 500 henkilöstöjohtamiseen liittyvää toimintatapaa. Näitä olivat muun muassa yrityskulttuuri, henkilöstöstrategia, henkilöstön kehittäminen, hyvinvointi ja vastuullisuus.

Tänä vuonna Top Employer -sertifikaatin sai maailmanlaajuisesti yli 1600 yritystä 120 maassa. Saint-Gobain -konserni on yksi niiden yrityksen joukossa, joille maakohtaisten sertifikaattien lisäksi myönnettiin Top Employer Global 2021 -tunnustus. Globaali tunnustus osoittaa, että olemme yrityksenä sitoutuneet edistämään erinomaisia työskentelyolosuhteita ja kyenneet luomaan turvallisia työympäristöjä ympäri maailmaa.

Mikä tekee Saint-Gobainista huipputyönantajan?

Top Employers Institute arvioi tutkimuksessaan hyvien henkilöstökäytäntöjen jalkauttamista ja toteuttamista organisaatiossa sekä tarkasteli sitä, kuinka strategia ja käytössä olevat mittarit tukevat henkilöstökäytäntöjä.

Tänä vuonna Saint-Gobain Finland erottui joukosta erityisesti vastuullisuuteen ja kiertotalouteen liittyvän oppilaitosyhteistyön osalta – lue oppilaitosyhteistyöstämme lisää tästä.

Uskomme, että avain menestykseen on motivoitunut, monimuotoinen ja sitoutunut henkilöstö, joka pääsee hyödyntämään koko potentiaaliaan ja osaamistaan avoimessa ja osallistavassa työyhteisössä. Henkilöstömme työhyvinvointi, osaamisen kehittäminen ja monimuotoisuus ovat meillä keskiössä. Haluamme luoda työntekijöillemme työskentely-ympäristön, joka tarjoaa mahdollisuudet niin ammatilliselle kuin henkilökohtaisellekin kehittymiselle. Tuemme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämistä erilaisten koulutusten sekä monipuolisten urakehitysmahdollisuuksien kautta.

Lisätietoa

Lisätietoa monipuolisista ja palkitsevista uramahdollisuuksistamme löydät osoitteesta https://www.saint-gobain.fi/tyo

Lisää tietoa sertifikaatista, arviointikriteereistä ja Top Employer -instituutista löydät osoitteesta https://www.top-employers.com/en/about-us/

Back top