Saint-Gobain on Top Employer 2018!

Ke, 21.03.2018 - 13:06
Saint-Gobain on palkittu Top Employer 2018 -tunnustuksella niin Suomessa, muissa Pohjoismaissa kuin kansainvälisestikin.
Top Employer 2018

Saint-Gobain on palkittu Top Employer 2018 -tunnustuksella niin Suomessa, muissa Pohjoismaissa kuin kansainvälisestikin, Saint-Gobain on nyt Top Employer Finland, Top Employer Europe sekä Top Employer Global 2018.

Saamme jälleen kerran olla ylpeitä siitä, että olemme tulleet valituksi Top Employer -työnantajapalkinnon saajaksi. Tunnustus myönnettiin Saint-Gobainin Suomen toiminnoille toistamiseen. Vuonna 2018 Top Employer Finland -sertifikaattia saavat käyttääSaint-Gobain Finland Oy, Saint-Gobain Glass Finland OyLeca Finland Oy sekä LVI-Dahl Oy.  Tunnustuksen myöntää Top Employer Institute, kansainvälinen työnantajia tutkiva ja sertifioiva toimija.

Top Employer Insitute arvioi työnantajan toimintaa osaamisen kehittämisen ja johtamisen, henkilöstön kouluttamisen, työhön perehdytyksen, työaikasuunnittelun, esimiestyön kehittämisen, uramahdollisuuksien, henkilöstön työsuhde-etujen sekä yrityskulttuurin perusteella. Tunnustus myönnetään yrityksille, joissa panostetaan henkilöstön kehittämiseen ja henkilöstökäytäntöjen jatkuvaan parantamiseen.

Tänä vuonna Top Employer -sertifikaatin sai maailmanlaajuisesti 1300 yritystä. Saint-Gobain -konserni on niiden 13 yrityksen joukossa, joille maakohtaisten sertifikaattien lisäksi myönnettiin Top Employer Global 2018 -tunnustus. Palkinto osoittaa, että olemme yrityksenä sitoutuneet edistämään erinomaisia työskentelyolosuhteita ja kyenneet luomaan turvallisia työympäristöjä ympäri maailmaa.

Saint-Gobain erottuu edukseen erityisesti urakehityksen johtamisen, esimiestyön kehittämisen sekä yrityskulttuurin osa-alueilla. Vahvoihin arvoihin perustuva yrityskulttuurimme muodostaa perustan myös vastuullisuustyöllemme.

"Top Employer -tunnustus on hieno osoitus siitä, että henkilöstömme työnteonedellytykset ovat meillä erinomaisella mallilla. Olemme ylpeitä saamastamme tunnustuksesta ja samalla sertifiointiprosessi antaa meille upean mahdollisuuden jatkaa henkilöstökäytäntöjemme jatkuvaa kehittämistä. Arvioinnin yhteydessä on tarkasteltu lähes kuuttasataa henkilöstöprosessia ja arvion pohjalta pystymmekin miettimään tulevien kehitysaskeleidemme suuntaa", kertoo Jenni Laurila, Saint-Gobain Finlandin HR Business Partner.

Lisää vaihtelevista ja palkitsevista uramahdollisuuksistamme löydät osoitteesta http://www.nordic.saint-gobain.com/career

Lisää tietoa sertifikaatista, arviointikriteereistä ja Top Employer -instituutista löydät osoitteesta https://www.top-employers.com

Back top