Saint-Gobain on TOP Employer -huipputyönantaja Suomessa jo kuudetta vuotta!

To, 20.01.2022 - 15:33
Saint-Gobain on TOP Employer -huipputyönantaja Suomessa jo 6. vuotta!
Saint-Gobain on TOP Employer -huipputyönantaja Suomessa jo 6. vuotta!
Saint-Gobain on TOP Employer -huipputyönantaja Suomessa jo 6. vuotta! Saint-Gobain on TOP Employer -huipputyönantaja Suomessa jo 6. vuotta!

Tunnustus on osoitus siitä, että perustat toimivalle työyhteisölle ovat kunnossa: panostamme henkilöstömme kehittämiseen ja henkilöstökäytäntöjemme jatkuvaan parantamiseen. Vuonna 2022 Top Employer Finland -sertifikaatti on myönnetty Suomessa kaikille Saint-Gobain-yrityksille: Saint-Gobain Finland Oy:lle, Saint-Gobain Glass Finland Oy:lle, Leca Finland Oy:lle ja Dahl Suomi Oy:lle.

Tunnustuksen myöntäjä on riippumaton Top Employers -instituutti, joka arvioi ja auditoi vuosittain työnantajia ympäri maailmaa sekä vertaa niiden HR-käytäntöjä parhaisiin työnantajiin. Top Employer -instituutti auditoi meitä 20 aihealueeseen liittyen, joihin sisältyi mm. osaamisen johtaminen, työkulttuuri, rekrytointikäytännöt, työhyvinvointi ja perehdytys. HR Best Practice -kysely koostui yli sadasta kohdasta, jotka kattoivat yli 400 henkilöstön johtamista koskevaa toimintatapaa.

Tänä vuonna Top Employer -sertifikaatin sai maailmanlaajuisesti lähes 1860 yritystä 123 maassa. Saint-Gobain -konserni on yksi niiden 11 yrityksen joukossa, joille maakohtaisten sertifikaattien lisäksi myönnettiin Top Employer Global 2022 -tunnustus. Globaali tunnustus osoittaa, että sitoutumisemme erinomaisten työskentelyolosuhteiden ja turvallisten työympäristöjen luomiseksi on koko Saint-Gobainin yhteinen tavoite. Hyvät tulokset heijastuvat myös henkilöstökyselymme vastauksiin: 85 % Saint-Gobainin työntekijöistä suosittelee konserniamme hyvänä työnantajana ja 89 % kertoo olevansa ylpeä siitä, että työskentelee Saint-Gobainilla.

Mikä tekee Saint-Gobainista huipputyönantajan?

Top Employers Institute arvioi tutkimuksessaan hyvien henkilöstökäytäntöjen jalkauttamista ja toteuttamista organisaatiossa sekä tarkasteli sitä, kuinka strategia ja käytössä olevat mittarit tukevat henkilöstökäytäntöjen toteutumista. Saint-Gobain konsernina on kehittynyt merkittävästi eritoten työnantajamielikuvan vetovoimaisuuden, työntekijöiden osallistamisen, hyvien työskentelyolosuhteiden ja osaavien työntekijöiden houkuttelemisen saralla.

Uskomme, että avain menestykseen on motivoitunut, monimuotoinen ja sitoutunut henkilöstö, joka pääsee hyödyntämään koko potentiaaliaan ja osaamistaan avoimessa ja osallistavassa työyhteisössä. Henkilöstömme työhyvinvointi, osaamisen kehittäminen ja monimuotoisuus ovat meillä keskiössä. Haluamme luoda työntekijöillemme työskentely-ympäristön, joka tarjoaa mahdollisuudet niin ammatilliselle kuin henkilökohtaisellekin kehittymiselle. Tuemme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämistä erilaisten koulutusten sekä monipuolisten urakehitysmahdollisuuksien kautta. Jatkamme näihin teemoihin panostusta ja niiden aktiivista kehittämistä myös vuonna 2022.

Tule osaksi huippuporukkaamme!

Haluatko liittyä vastuullisen, rakennusalan edelläkävijän ja markkinajohtajan riveihin rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua? Lisätietoa monipuolisista ja palkitsevista uramahdollisuuksistamme sekä henkilöstömme uratarinoita löydät osoitteesta www.saint-gobain.fi/tyo - käy tutustumassa!

Haluatko tietää lisää TOP Employer –sertifioinnista?

Lisää tietoa sertifikaatista, arviointikriteereistä ja Top Employer -instituutista löydät osoitteesta www.top-employers.com.

Back top