Saint-Gobain Tuusulan Asuntomessuilla 3.-30.8.

Ke, 29.07.2020 - 10:42
Saint-Gobain Tuusulan Asuntomessuilla 3.-30.8.
Saint-Gobain Tuusulan Asuntomessuilla 3.-30.8.
Saint-Gobain Tuusulan Asuntomessuilla 3.-30.8. Saint-Gobain Tuusulan Asuntomessuilla 3.-30.8.

Saint-Gobain on mukana Tuusulan Asuntomessuilla 3.-30.8.2020. Saint-Gobainin ratkaisuihin voit tutustua kohteessamme no. 40 Talo Illyria.

Talo Illyria on rakennettu yhteistyössä Saint-Gobainin kanssa. Saint-Gobain auttaa rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. Yhdistämme vastuullisuuden ja hyvinvoinnin parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Asumismukavuus, kodikkuus ja laadukkaat materiaalit tekevätkin tästä kodista perhe Berishan unelmakodin.

Asuntomessuilla vieraileville ja siellä työtä tekeville on luotu turvalliset olosuhteet toimia ja viihtyä. Messujen turvallisuuden varmistamiseksi on laadittu suunnitelma yhteistyössä terveydestä ja turvallisuudesta vastaavien viranomaisten kanssa, jossa ohjeistetaan messuille saapuminen ja alueella liikkuminen. Kaikkia turvallisuusohjeita noudatetaan myös Saint-Gobainin kohteessa.

Messuosastomme löydät kohteen autotallista. Tule rohkeasti juttelemaan!

Lue Asumismukavuus, kodikkuus ja laadukkaat materiaalit tekevät Talo Illyriasta perhe Berishan unelmakodin ja Kaunis, kestävä ja käytännöllinen koti suunnitellaan sydämellä

Talo ILLYRIA KOHDE NRO 40 -esite

Back top