Saint-Gobain on yksi Indoor Air 2022 -konferenssin pääsponsoreista

To, 21.01.2021 - 12:49
Kuopiossa 12.–16.6.2022 järjestettävän kansainvälisen konferenssin pääteemana on ”Healthy People in Healthy Environments”. Tapahtuman järjestävät Sisäilmayhdistys ry ja Itä-Suomen yliopisto. 
Saint-Gobain on yksi Indoor Air 2022 -konferenssin pääsponsoreista

Indoor Air on ISIAQin (International Society of Indoor Air Quality) tieteellinen konferenssisarja, johon kokoontuvat sisäilman laadun, rakennusterveyden, ilmanvaihdon, terveystieteiden, kansanterveyden, mikrobiologian, kemian, talotekniikan, arkkitehtuurin ja standardoinnin asiantuntijat esittelemään uusimpia tutkimustuloksiaan ja keskustelemaan alan uusista tutkimustarpeista.

Kesäkuussa 2022 Kuopioon odotetaan noin 700 sisäilma-alan kansainvälistä ammattilaista. Indoor Air -konferenssit ovatkin tärkeitä kohtaamispaikkoja tiedonvaihtoon ja henkilökohtaisten yhteyksien luomiseen. 

– Saint-Gobain Finlandin ja Sisäilmayhdistyksen välinen yhteistyö on kestänyt pitkään. Sisäilmayhdistyksen järjestämät tilaisuudet toimivat tärkeinä kohtaamispaikkoina sekä mahdollistavat vuorovaikutuksen eri asiantuntijoiden ja osapuolten välillä. Olemme ilomielin mukana platinatason sponsorina vuoden 2022 konferenssissa, toteaa Saint-Gobain Finlandin markkinointijohtaja Viktor Lax.

Lue lisää Indoor Air 2022 -verkkosivustolta

Kuvassa Saint-Gobain Finlandin markkinointijohtaja Viktor Lax ja Sisäilmayhdistyksen toiminnanjohtaja Mervi Ahola. 
 

Back top