Tampereen uudella palvelupisteellä on kattava tuotevalikoima ja osaamista myynnistä koulutukseen

Ke, 23.03.2022 - 08:26
Saint-Gobain avasi 3.1.2022 Pirkkalaan uuden palvelupisteen, josta löytyy varastotuotteiden lisäksi Weberin sävytyspalvelu ja Saint-Gobain Akatemian koulutustilat.
Tampereen uudella palvelupisteellä on kattava tuotevalikoima ja osaamista myynnistä koulutukseen
Tampereen uudella palvelupisteellä on kattava tuotevalikoima ja osaamista myynnistä koulutukseen
Tampereen uudella palvelupisteellä on kattava tuotevalikoima ja osaamista myynnistä koulutukseen Tampereen uudella palvelupisteellä on kattava tuotevalikoima ja osaamista myynnistä koulutukseen

Rakentaminen on kehittynyt Tampereen talousalueella vahvasti viime vuosina.

– Siirrymme lähemmäksi keskustaa ja asiakkaita hyvien liikenneyhteyksien äärelle. Uuden palvelupisteen sijainti huomioi Tampereen aseman yhtenä maan keskeisimmistä kasvukeskuksista, kertoo Weberin aluemyyntipäällikkö Reima Nieminen.

Palvelupisteessä on myös entistä monipuolisempi tuotevalikoima erityisesti julkisivu-, betoninkorjaus- ja laatoitustuotteissa. Valikoima laaditaan kysynnän pohjalta ja sitä päivitetään säännöllisesti. 

– Pyrimme siihen, että suuremmat toimitukset toimitetaan asiakkaillemme suoraan tehtailta, mutta tämä palvelupiste on hyvä tuki äkillisiin tarpeisiin. Täältä saa nopeasti apua silloin kun esimerkiksi jotkut tuotteet pääsevät yllättäen loppumaan kaupan varastosta, Reima Nieminen sanoo.

Osa tuotteista on sellaisia, etteivät kaupat niitä edes itse varastoi.

– Esimerkiksi kaikki laatoitukseen tarvittavat tuotteet silikoneja myöten saa kätevästi täältä. Palvelupiste tuo asiakkaille selkeää lisäarvoa, koska heidän tarvitsemansa tuotteet ovat saatavilla nopeasti läheltä, Nieminen sanoo.

Uusissa tiloissa on lämmintä varastoa yli 1000 m², jolloin tuotteet voidaan siirtää ja säilyttää lämpiminä ja laatu pysyy varmasti hyvänä läpi koko toimitusketjun. 

Paikallinen sävytyspalvelu vähentää hukkaa

Palvelupisteessä on myös sävytyspalvelu, jollaista on aiemmin tarjottu vain Vantaalla. Sävytyspalvelusta asiakas voi tilata värimallin ennen lopullisen värin valintaa. Värimallit tehdään tarvittaessa kaikista Weberin sävytetyistä tuotteista, kuten maaleista ja pinnoitteista.

– Uusi palvelupiste nostaa merkittävästi palvelukykyämme ja nopeuttaa toimituksia. Varastosta saa kattavasti järjestelmissämme käytettäviä tarvikkeita. Sävytyspalvelun avulla nopeutamme mahdollisia täydennystarpeita ja vähennämme hukkaa, kun kerralla ei tarvitse ottaa varmuuden vuoksi liian suurta erää, Weberin aluemyyntipäällikkö Mika Lammi sanoo.

Asiakkaille yhdestä pisteestä laaja palvelukokonaisuus

Varastotuotteiden ja sävytyspalvelun lisäksi tarjolla on myyntipalvelua, kun Saint-Gobainin noin kymmenen hengen toimisto muuttaa myös uusiin tiloihin. Palvelupisteellä on tavattavissa niin Ecophonin, Gyprocin, ISOVERin kuin Weberin myyntiorganisaatiota. 

Myös Saint-Gobain Akatemian koulutustilaisuudet voidaan järjestää jatkossa niille varatuissa tiloissa. Saint-Gobain Akatemia tarjoaa rakennusalan ammattilaisille työhön sopivaa maksutonta täydennyskoulutusta.

– Kun samoihin tiloihin saadaan koottua myös koulutus ja järjestelmiimme liittyen työkalujen myynti, asiakkaat hyötyvät siitä, että he saavat yhdestä pisteestä laajan palvelukokonaisuuden. Asiakkaat voivat tutustua myös havainnollisiin rappaus- ja rakennemalleihin paikan päällä, Mika Lammi kuvailee.

Tampereen palvelupisteen aukioloajat ja yhteystiedot

Palvelupiste on avoinna arkisin klo 7-15.

Osoite: Tuottotie 3, 33960 Pirkkala (E12-moottoritien varrella)
Puhelin: 050 324 9787
Sähköposti: tampere@saint-gobain.com
Back top