Saint-Gobainin palvelut

Saint-Gobainilta löydät laajan valikoiman työkaluja ja palveluja työsi avuksi, olit sitten suunnittelija, urakoitsija tai jälleenmyyjä. Saint-Gobain tarjoaa palveluja ammatillisista koulutuksista tuoteneuvontaan ja digitaalisista laskentatyökaluista työmaa- ja logistiikkapalveluihin. Lue lisää palveluistamme alta.

Saint-Gobainin palveluhinnaston voit ladata tästä.

 

 

TILAUS- JA ASIAKASPALVELU 

Saint-Gobain asiakaspalveluAsiakaspalvelumme palvelee kaikkiin tilauksiin ja toimituksiin liittyvissä asioissa arkisin klo 8-16.

puhelinnumero Asiakaspalvelu jälleenmyyjille: 010 44 22 11

puhelinnumero Asiakaspalvelu rakennusliikkeiden, urakoitsijoiden ja talotehtaiden edustajille: 010 44 22 313

sähköposti asiakaspalvelu@saint-gobain.com

 

eSG-PALVELUKANAVA

eSG palvelukanavaeSG:ssä hoidat tuotetilaukset ja toimitusseurannan missä ja milloin vain. Palvelukanavamme toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneellakin – vuorokauden ympäri. eSG-mobiilipalvelukanavalta löydät kaikki tuotetietomme dokumentteineen. Voit tehdä tilauksia, seurata toimitusten kulkua ja näet tuotteiden hintatiedot sekä palvelu- ja rahtiveloitukset. Asiakaspalvelun aukioloaikoina saat vahvistuksen tilauksesta viimeistään kahden tunnin kuluessa.

eSG on sujuvampi tapa tilata – ei jonotusta tai sähköpostien kirjoittelua. Palvelun avulla kaikki tiiminne jäsenet pysyvät ajan tasalla tilauksista ja tiedonkulku helpottuu. Pyydä asiakaspalvelusta henkilökohtaiset tunnuksesi ja ota eSG käyttöön heti seuraavasta tilauksesta alkaen!

Palvelun löydät täältä: www.esaint-gobain.fi  Esittelyvideon voit katsoa täällä.

 

TUOTENEUVONTA

Saint-Gobain TuoteneuvontaTuoteneuvonta palvelee Gyproc-, Isover- ja Weber-tuotteiden valintaan, asentamiseen ja käyttöön liittyvissä teknisissä kysymyksissä arkisin klo 8-16.

puhelinnumero 010 44 22 312
sähköposti tuoteneuvonta@saint-gobain.com

 

SUUNNITTELIJAPALVELU

Saint-Gobain SuunnittelijapalveluSuunnittelijapalvelu palvelee rakennusalan ammattilaisia suunnittelussa, rakennusosaoptimoinnissa ja rakenneratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä. Suunnittelijapalvelun asiantuntijoiden yhteystiedot:

Gyproc-asiantuntijat
Isover-asiantuntijat
Weber-asiantuntijat 

 

SAINT-GOBAIN AKATEMIAN KOULUTUSPALVELUT

Saint-Gobain akatemian logo

Saint-Gobain Akatemia tarjoaa rakennusalan ammattilaisille työhön sopivaa maksutonta täydennyskoulutusta, jossa asiantuntemus on huippuluokkaa ja hyöty konkreettinen. Kouluttajina toimivat Gyprocin, Isoverin ja Weberin asiantuntijat.  Toimitpa rakentamisen tai rakennustarvikemyynnin parissa, Saint-Gobain Akatemia tarjoaa työhösi sopivaa tietoa juuri sinun kannaltasi tärkeistä työmenetelmistä, kehittämistämme rakenneratkaisuista tai yksittäisten tuotteiden ominaisuuksista. Parhaimmillaan tietojen päivitys auttaa tehostamaan työtä, parantamaan tuloksia sekä välttämään turhia virheitä.

Saint-Gobain Akatemia järjestää myös webinaareja ajankohtaisista aiheista, joihin voit osallistua oman työpöytäsi äärestä tai katsoa tallenteen silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Lue lisää ja tutustu kurssitarjontaan!

 

DIGITAALISET LASKURIT JA TYÖKALUT

Saint-Gobain tarjoaa yhteistyössä Laskentapalvelut.fi -palvelun kanssa rakennusalan ammattilaisille kymmenittäin ohjelmia eri tuotteiden määrälaskentaan, energialaskentaan, arkkitehtisuunnittelun avuksi sekä rakennesuunnittelun tueksi. Suurin osa verkkopalvelun ohjelmista on käyttäjälle ilmaisia. Ota työkalut avuksesi arkeen ja tehosta työskentelyäsi!

Gyprocin määrälaskenta- ja valintatyökalut (Väliseinävalitsin, askeläänitason laskentaohjelma, Habito-kuormituslaskuri, Teräsrakenteiden palosuojaus -laskuri, Debel kerroslattiajärjestelmän mitoitusohjelma, Puupalkin-/pilarin palonsuojauslaskuri, GK-alakattolaskuri, Gyproc Duronomic mitoituslaskuri)

Isoverin laskurit suunnitteluun ja tuotteidemme mitoitukseen (Energiatodistusten ja -selvitysten laskenta, DOF-lämpö, Väliseinävalitsin, ISOVER-valintataulukko sisältäen rakennesuunnittelutiheydet, FireProtect-teräsrakenteiden palonsuojalaskuri)

Weberin laskurit (Laattasaumalaskuri, Perustuslaskuri, MoistureCalc-laskuri, Askeläänitasoluvun laskentaohjelma, Kahi-ääneneristävyyslaskin, Märkätilalaskuri)

 

LOGISTISET PALVELUT

rekkaa lastataanTarjoamme tehokkaita ja täsmällisiä logistiikkapalveluita erilaisiin asiakkaidemme tarpeisiin. Toimituksiin liittyen tarjoamme seuraavanlaisia palveluita: 

 • täsmätoimitus (purku sovittuun kellonaikaan, +/- 30 min)
 • purkupalvelu (purku auton viereen. Hiab-, trukki-/perälautapurku kuljetusliikkeen toimesta)
 • telaus (purkupaikan ahtaudesta johtuva tuotteiden siirto kuljetusvaunusta toiseen)
 • tuotteiden keräily tehdasvarastoilta noudon yhteydessä
 • erikoismittaiset ja räätälöidyt tuotteet tai tuote-erät
 • erikoispakkaukset
 • varastointipalvelu (sovitun toimitusajan siirto yli 7 vrk)
 • pientoimitukset
 • express-toimitukset (kello 12 mennessä jätettyjen tilausten toimitus saman päivän aikana)
 • yhteiskuljetukset (Gyproc- & Isover-tuotteet)
 • lastauksen ajanvaraus, pakkaukset ja merkinnät.

Katso videomme logistiikkapalveluista. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään tarpeisiisi sopivien palveluiden löytymisessä!

 

Lava- ja pakkauspalvelutgyproc-lava

Gyprocin pakkauspalvelut: kuormalava, muovihuppu, vakiopakkaus (lavaus ja huputus), erikoispakkaukset (kerätyt, pakatut ja vajaat lavat kerros- tai huoneistokohtaisesti tai merkityt tuotteet).

lavojaIsoverin pakkauspalvelut: multipack-tuotteet, erikoispakkaukset tonttitoimituksille.

Weberin pakkauspalvelut: eurolava, Leca-kuormalava, Kahi-tuotteiden sidonta, sisustuslava.

 

Saint-Gobain Express-toimitus Express-toimitusten kartta

Saint-Gobainin pikatoimituspalvelu nopeisiin tarpeisiin kartassa rajatulle alueelle. Toimitukset tilauspäivänä, kun tilaus on jätetty ennen klo 12. Siirry Express-toimitus laskuriin tästä.

Saatavilla oleva purkukalusto: pakettiauto / jakeluauto + perälautapurku / nuppi + Hiab-purku

 

Yhteiskuljetukset

Tarjoamme Saint-Gobainin eri brändien tuotteiden toimitukset yhteiskalustolla silloin, kun tuotteilla on sama toimittava varasto. Lisäksi voit keskittää Isover-Gyproc-toimitukset samaan tilaukseen ja vähentää vastaanottoja työmaalla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!


Lastauksen ajanvaraus

Asioidessasi Kirkkonummen, Kiikalan tai Ojakkalan toimipisteissä, voit varata lastausajan etukäteen. Lastausajan varaaminen ennakkoon vähentää odotusaikaa lastauksessa ja nopeuttaa kuljetuksiasi. 

Kirkkonummen tehtaan lastauksen sähköinen ajanvaraus
Kiikalan ja Ojakkalan lastauksen sähköinen ajanvaraus

 


RAHTILASKURIT

suunnittelija työssäänRahtilaskurit on tarkoitettu Saint-Gobain Finland Oy:n asiakkaiden käyttöön. Laskurit laskevat arvion rahtikustannuksista asiakkaan antamien tietojen perusteella. Etäisyyksien laskenta perustuu keskimääräisiin etäisyyksiin postinumeroalueiden välillä. Rahtiarviot perustuvat Saint-Gobain Finland Oy:n voimassa oleviin rahti- ja palveluhinnastoihin. Suurin kuormakoko painon mukaan laskettavissa rahdeissa on 38 rt.

Tarjous- ja rahtilaskuri tuotetietojen perusteella
Gyproc/ISOVER rahtilaskuri rahtitonnien perusteella
Weber rahtilaskuri rahtitonnien perusteella

 

MUUT PALVELUT

Kipsin kierrätys ja vastaanottoGyproc vastaanottaa kierrätyskipsiä

Kipsi on materiaali, jota pystyy käyttämään uudelleen kerta toisensa jälkeen. Siksi me Gyprocilla panostamme kipsilevyjen kierrätykseen. Jokaisessa valmistamassamme Gyproc-levyssä osa raaka-aineesta on kierrätettyä kipsiä. Puhtaan kierrätyskipsijakeen lisääminen ei heikennä valmistettavan levyn ominaisuuksia, mutta kierrätyskipsin käyttäminen valmistuksen yhteydessä säästää luonnonvaroja sekä edistää kokonaishallintaa tuotteen elinkaariajattelussa.

Puhtaan kierrätyskipsijakeen keräystoiminta on kehittynyt vuosien saatossa hyvien yhteistyökumppaneiden avulla sekä tiiviillä yhteistyöllä talotehtaiden ja asiakkaiden kanssa. Yhteistyökumppaneillemme puhtaan kipsilevyjakeen palauttaminen tehtaallemme Kirkkonummelle on helppo tapa järjestää kipsin kierrätys ja säästää jätekustannuksissa. 

Lue lisää kipsin kierrätyksestä ja lataa kipsinkierrätyksestä kertova esite.

 

Lasivillan kierrätyspalvelu kerää hukkapalat hyötykäyttöön

ISOVER-lasivillaeristeet ja Ecophon-akustiikkalevyt valmistetaan kierrätyslasista – ympäristöarvoja lasivilla vaalien ja luonnonvaroja säästäen. Lasivillan ja akustiikkalevyjen hukkapalat ovat nekin aarteita itsessään.
Keräämme ne talteen ja jauhamme niistä uutta raaka-ainetta mm. Leca®-soran valmistukseen. Lue lisää...

 

 

Weberin työmaakalusto

Weberin työmaakalusto

Vuokraamme työmaakalustoa Weber-tuotteiden varastointiin ja käsittelyyn työmaalla. Oikeat laitevalinnat tuotteiden sekoituksessa ja työpisteeseen siirrossa nopeuttavat työtäsi ja varmistat laadukkaan lopputuloksen. Osaava kalustohuoltohenkilöstömme opastaa laitteiston käytössä ja antaa tarvittavaa tukea. Työmaakalustosta saat lisätietoja osoitteesta https://www.fi.weber/tyomaakalusto.  

 

Weberin kosteudenhallintapalvelu

Weberin kosteudenhallintapalveluKosteudenhallintapalvelulla lattiatasoitteen kuivuminen pinnoituskuivaksi voidaan varmistaa kätevästi ja taloudellisesti rakenteita rikkomatta tasoitekerrokseen sijoitetuilla kosteusantureilla. Anturit luetaan lukulaitteella langattomasti ja toisin kuin perinteisissä yksittäisissä porareikämittauksissa rakenteen koko kuivumishistoria tallentuu kaikkien osapuolten nähtäväksi pilvipalveluun. Laskennan tukena voit myös käyttää MoistureCalc-laskuria, jonka avulla ennustat oikean pinnoitusajankohdan. Lue lisää täältä!

 

Isover puhallusvillaaPuhallusvillan asennuspalvelu

Tarjoamme laadukasta ISOVER Insulsafe®-puhallusvillaa myös asennettuna koko Suomen kattavan urakoitsijaverkostomme kautta. Ota yhteys lähimpään urakoitsijaasi pyytämällä tarjous osoitteessa www.puhallusvillaa.fi.

 

Käsikirjat, oppaat ja asennusohjeet

Saat meiltä asennus- ja suunnittelutukimateriaalia sekä digitaalisena että printtinä. Nettisivuiltamme www.gyproc.fi, www.isover.fi ja www.fi.weber löydät digitaaliset työkalut oikean ratkaisun valintaan sekä työohjeet ja -selostukset tuotteidemme käyttöön.

Tutustu myös asennusvideoihimme YouTube-kanavillamme Gyproc SuomiISOVERFi ja Weber Suomi. Vastuullisuustietoa löydät lisäksi kanavaltamme Saint-Gobain Finland.

Gyprocin nettisivuilta materiaalipankista voit myös ladata tai tilata painetun Gyproc Käsikirjan ja tuoteluettelot. Weberin nettisivuilta Dokumentit-osiosta löydät weber Oppaan, ohjeet ja työohjeet. ISOVERin esitteet ja muut aineistot löydät www.isover.fi Dokumentit-osiosta.

 

Back top