Tietosuojaseloste

Saint-Gobain Finlandin tietosuojaseloste

1.    KEITÄ OLEMME

Tämä on Saint-Gobain Finland Oy:n (yritystunnus 0951555-3) liiketoiminnan tietosuojaseloste. 

Saint-Gobain Finland Oy toimii Suomessa viiden eri tuotebrändin alla (Isover, Gyproc, Weber, PAM ja Ecophon).  Näihin brändeihin liittyviä verkkosivustoja ovat mm. www.saint-gobain.fi, www.fi.weber, www.isover.fi, www.isover-tekniset-eristeet.fi, www.gyproc.fi, www.esaint-gobain.fi, www.puhallusvillaa.fi ja www.pamline.fi. Lisätietoa toiminnastamme Suomessa löytyy osoitteesta https://www.saint-gobain.fi/suomessa.

Asioimalla kanssamme yhden tai useamman edellä mainitun jälleenmyynti- tai markkinointisivuston välityksellä, olet Saint-Gobain Finland Oy:n asiakas ja tietojasi käsitellään tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. 
Saint-Gobain Finland Oy kuuluu maailmanlaajuiseen Saint-Gobain-konserniin, jonka pääkonttori Compagnie de Saint-Gobain S.A. sijaitsee Ranskassa. Lisätietoa konsernistamme löytyy osoitteesta http://www.saint-gobain.com/en/group.

Kun tässä tietosuojaselosteessa mainitaan ”Saint-Gobain”, "me", "meidän" tai "meitä", nämä termit viittaavat suomalaiseen osakeyhtiöön Saint-Gobain Finland Oy, ellei toisin mainita.

2.    YLEISESTÄ TIETOJESI KÄSITTELYSTÄ

Tämä tietosuojaseloste kattaa Saint-Gobainin liiketoiminnan harjoittamisen yhteydessä tehtävän henkilötietojen käsittelyn. Henkilötietojesi käsittely perustuu siihen, että Saint-Gobain on kaupallisessa suhteessa työnantajaasi, yritykseesi, sinuun yksityishenkilönä tai pyrkii tällaiseen suhteeseen. 
Keskeisimmät tietojesi käsittelytarkoitukset ovat: 
•    tiedonvälitys ja -vaihto verkkosivustomme nykyisten ja tulevien asiakkaidemme kesken,
•    asiakastilausten hallinta laskutuskanavasta riippumatta,
•    asiakassuhteidemme edistäminen, 
•    toimittajasuhteiden ja -sopimusten hallinta,
•    kulunvalvonta ja tehdasturvallisuus ja
•    muu tarkoitus, johon viittaamme tiedonkeruun aikana.

3.    TIETOJESI KÄSITTELYN TARKOITUS JA OIKEUSPERUSTE

a.    Myynti 

Toimiessasi yhteyshenkilönä asiakasyrityksessämme tai tilatessasi tuotteitamme työnantajasi tai yrityksesi nimiin, keräämme sinusta, edustamasi yrityksen tietojen ja tuotetoimituksiin liittyvien tietojen lisäksi, seuraavat tiedot: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä mahdollinen markkinointisuostumus. 
Käsittelemme tietojasi asiakkuuteen liittyvien velvoitteiden hoitamiseksi kuten tilausten toimittamiseksi. Tämä käsittely perustuu oikeutettuun etuumme käsitellä tietojasi, jotta pystymme noudattamaan tavarantoimittajien, kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa tekemiämme sopimuksia, harjoittamaan näin syntyviä oikeuksiamme ja suoriutumaan velvollisuuksistamme. 

b.    Markkinointi

Lähestymme nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme markkinointiviestinnän, asiakasviestinnän ja suoramarkkinoinnin keinoin. Suorittaessamme suoramarkkinointitoimenpiteitä tietojasi voidaan käsitellä verkkosivustoiltamme kerättyyn tietoon yhdistettynä. Esimerkiksi uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä tallennamme markkinointirekisteriin nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Teemme asiakasviestintää esimerkiksi tilaustesi käsittelemiseksi, pyyntöihisi vastaamiseksi tai merkittävien yhteistyöhömme vaikuttavien uutisten ja tuotteisiimme liittyvien tietojen välittämiseksi. Lisäksi lähetämme sinulle markkinointiviestintää tuoteuutuuksista, koulutuksista, tapahtumista tai muita tietoja brändeistämme, jotka saattavat kiinnostaa sinua. 

Seuraamme koostetusti asiakasviestintäämme ja siitä seuraavan myynnin tehokkuutta markkinointimme parantamiseksi sekä yksilöllisemmän käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi.

Markkinoimme tuotteitamme kohdeyleisöille sosiaalisessa mediassa ja muissa digitaalisen markkinoinnin kanavissa. Tällöin markkinointi tapahtuu pääosin digimarkkinoinnin tai sosiaalisen median alustojen välityksellä ja yhteistyössä kyseisten toimijoiden kanssa. Tehdessämme markkinointia omilla verkkosivuillamme, tietojasi voidaan käsitellä esimerkiksi arvonnan suorittamiseksi, lomakkeella jättämäsi kysymykseen vastaamiseksi tai tilaamasi uutiskirjeen toimittamiseksi.

Tietoa verkkosivustoillamme evästeiden avulla tapahtuvasta tiedonkeruusta löydät osoitteesta https://www.saint-gobain.fi/tietoa_evasteista. Pamiline.fi-sivustoa koskevat evästekäytännöt löydät osoitteesta https://www.pamline.fi/ehdot-ja-kaytannot/kayttoehdot. Vieraillessasi verkkosivuillamme voit antaa tai peruuttaa suostumuksesi erillisestä evästeikkunasta.

Oikeusperusteemme tietojen käsittelyyn näihin tarkoituksiin perustuu oikeutettuun etuumme suorittaa markkinointiviestintää sen salliville vastaanottajille. Itse suoramarkkinointiviestinnän lähettäminen perustuu joko oikeutettuun etuun tai suostumukseesi. 

c.    Asiakaspalvelu

Ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluumme esimerkiksi tuotteiden ja palveluittemme ostamiseksi, pyytääksesi tukea tai tehdäksesi reklamaation tallennamme asiakaspalvelulle antamasi tiedot sekä voimme nauhoittaa palvelunumeroihin tulevat ja niistä soitetut puhelut tilauksien varmentamiseksi ja annettujen neuvojen varmentamiseksi. Käytämme näitä tietoja myös asiakaspalvelun laadun arvioimiseksi ja parantamiseksi, esimerkiksi lähestymällä sinua asiakastyytyväisyyskyselyiden muodossa joko puhelimitse tai sähköpostitse. 

Tietojen kerääminen ja käyttö perustuvat oikeutettuun etuumme liiketoimintaamme olennaisesti liittyvän asiakaspalvelun tarjoamiseksi. Henkilötiedot ovat tarpeellisia yllä mainittujen tyypillisten liiketoimintakäytänteiden mukaisiin toimiin.

d.    Ostotoiminta 

Toimiessasi yhteyshenkilönä yrityksessä, jolta ostamme tavaroita tai palveluita, voimme kerätä sinusta edustamasi yrityksen tietojen ja saapuviin toimituksiin liittyvien tietojen lisäksi seuraavia tietoja: nimi, asema yrityksessä, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Käytämme näitä tietoja osto- ja logistiikkatoiminnan hallinnointiin, yhteydenpitoon, sopimusten täytäntöönpanoon ja välisemme liiketoiminnan harjoittamiseen. 

Tämä käsittely perustuu oikeutettuun etuumme käsitellä tietojasi, jotta pystymme noudattamaan tavarantoimittajien, kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa tekemiämme sopimuksia, harjoittamaan näin syntyviä oikeuksiamme ja suoriutumaan velvollisuuksistamme. 

e.    Vierailut toimipisteissämme

Voimme kerätä seuraavia tietoja toimipisteillämme vierailevista asiakkaistamme, ulkopuolisista urakoitsijoista, toimittajien edustajista sekä muista ulkopuolisista henkilöistä: vierailun ajankohta ja yhteyshenkilö, henkilön nimi, yritys, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä auton rekisterinumero. Tallennamme myös tiedon suoritetusta turvallisuusperehdytyksestä ja tehtäväkohtaiset erityisluvat tehdasturvallisuuteen liittyvien ohjeidemme mukaisesti.

Toimipisteittemme sisä- ja ulkoalueilla harjoitetaan rajoitetusti kameravalvontaa. Kameravalvontaa käytetään turvallisuuden takaamiseksi sekä vilpillisen ja muun laittoman toiminnan havaitsemiseksi ja estämiseksi.

Tietojen kerääminen ja käyttö perustuvat oikeutettuun etuumme harjoittaa kulunvalvontaa, huolehtia kaikkien toimipisteissämme liikkuvien turvallisuudesta sekä huolehtia logistiikan sujuvuudesta.

f.    Yhteydenottopyyntöjen välittäminen asiakkaillemme 

Tarjoamme kuluttajille www.puhallusvillaa.fi  -tarjouspyyntösivuston, jossa yksityishenkilöt voivat pyytää tarjousta urakasta asennettuna. Välitämme tarjouspyynnöt verkkoalustan kautta omalle urakoitsijaverkostollemme. Pyytäessäsi tarjousta www.puhallusvillaa.fi  -tarjouspyyntösivustolla keräämme tietosi (nimi, osoite, puhelin, sähköposti, katuosoite sekä tietoja kohteesta) luovuttaaksemme ne edelleen alueellasi toimiville urakoitsijoille, jotka vastaavat tietojesi jatkokäsittelystä omien tietojenkäsittely- ja sopimuskäytäntöjensä mukaisesti. Tämä muodostaa myös perusteemme tietojesi käsittelyyn. 

g.    Koulutukset

Osallistuessasi Saint-Gobain Akatemian järjestämiin koulutuksiin, henkilötietojasi käsitellään Saint-Gobain Akatemian koulutustoimintaa koskevan erillisen tietosuojaselosteen mukaisesti.   

4.    MISTÄ SAAMME TIETOSI?

a.    Henkilötiedot, jotka saamme sinulta

Voit luovuttaa meille henkilötietojasi esimerkiksi verkkosivustoillamme tilatessasi uutiskirjeen, jättäessäsi asiakaspalautetta, lähettäessäsi yhteydenottopyynnön tai tehdessäsi tilauksen sähköisessä eSaint-Gobain.fi-tilauskanavassamme. Pyydämme sinulta henkilötietojasi myös tarjouksenteon ja myyntikäyntien yhteydessä, soittaessasi tai lähettäessäsi viestin asiakaspalveluumme, vieraillessasi toimipisteissämme, ilmoittautuessasi koulutuksiimme ja tapahtumiimme tai toimiessasi yrityksen yhteyshenkilönä. Markkinointikampanjoittemme yhteydessä voimme pyytää yhteystietojasi myös verkkosivustolla tai sosiaalisessa mediassa esimerkiksi kilpailuun liittyvien palkintojen jakamiseksi.

Jos osallistut asiakastyytyväisyyskyselyihin tutkimustarkoituksessa, voimme kerätä kyselyn yhteydessä sekä vastauksesi että reagointisi kyselyyn.

b.    Henkilötiedot, jotka keräämme sinusta

Voimme kerätä sinusta seuraavia tietoja:

  •     verkkosivustomme ja uutiskirjeiden kautta tehtävien liiketoimien tiedot ja vierailusi verkkosivustollamme, sisältäen evästeiden avulla kerätyt tekniset tiedot kuten esimerkiksi isäntäpalvelimen keräämät tiedot;
  •     henkilötiedot, jotka kuuluvat julkiseen profiiliisi verkkopalveluissa tai sosiaalisessa mediassa ja joita jaat kyseisen palvelutarjoajan kanssa tekemäsi sopimuksen ja/tai yksityisyysasetusten mukaisesti. 

c.    Muualta hankitut henkilötiedot

Saamme osan henkilötiedoista yrityksemme ulkopuolisista lähteistä, kuten konsernimme muilta yhtiöiltä tai kolmansilta yhtiöiltä. 
Hankimme markkinoinnin ja myynnin kohdentamiseksi julkisista tietolähteistä kerättyä tietoa sitä välittäviltä tietotoimittajilta. 

5.    KEILLE LUOVUTAMME TIETOJASI

a.    Konserniin kuuluvat yhtiöt

Jaamme anonymisoituja tietoja muiden Saint-Gobain-konserniin kuuluvien yhtiöiden kanssa konsernitason raportointia tai markkinointitarkoituksia varten.

Tarvittaessa siirrämme henkilötietosi pyyntöjäsi käsitteleville konsernin sisäisille muiden konserniyhtiöidemme yhteyshenkilöille (esimerkiksi meille ilmoittamasi ongelman ratkaisemiseksi).

b.    Palveluntarjoajamme ja tavarantoimittajamme

Luovutamme tarvittaessa tietojasi kolmansille palveluntarjoajille, edustajille, alihankkijoille (kuten tavaroita puolestamme toimittaville kuljetusliikkeille) ja muille organisaatioille, jotka tarjoavat palvelujaan meille tai suoraan sinulle meidän puolestamme. Nämä tahot voivat olla myös konserniyhtiöitämme. Luovutamme tietojasi esimerkiksi silloin, kun toimitamme edustamallesi yrityksellesi tuotteitamme ja palveluitamme, jotka laskutetaan kolmannen tahon toimesta. Voimme luovuttaa tietojasi ulkopuolisille urakoitsijoille myös myydessämme tuotteita urakoituna. Käytämme yhteistyökumppaneitamme sen tarkistamiseksi, että toimittajamme ja asiakkaamme toimivat lakimääräisten velvoitteiden mukaisesti. Nämä tahot käsittelevät niille luovutettuja tietoja omien henkilötietokäytäntöjensä mukaisesti.

Teemme läheistä yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa voidaksemme tarjota omaa tuote- ja palveluvalikoimaamme täydentäviä tuotteita ja palveluita. Nämä kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat jakaa meidän kanssamme tietosi, joita käsittelemme tämän käytännön mukaisesti. Muilta osin nämä tahot käsittelevät tietojasi omien henkilötietokäytäntöjensä mukaisesti.   
Lisäksi käytämme apunamme alihankkijoita kuten asiakastyytyväisyystutkimuksia tekeviä yrityksiä, pilvipalvelun tarjoajia, mainostoimistoja ja muita kolmansia osapuolia, jotka avustavat meitä liiketoiminnassamme. Nämä tahot saavat tietoihisi vain rajatun pääsyn ja ovat oikeutettuja käsittelemään niille siirrettyjä tietoja vain Saint-Gobainin antaman ohjeistuksen ja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

c.    Henkilötietojesi muut käyttö- ja jakotavat

Tämä tietosuojaseloste ei kata kaikkia tilanteita, joissa henkilötietojen käyttö tai ilmoittaminen ilman lupaasi saattaa olla oikeutettua tai joissa niiden ilmoittamista edellytetään meiltä sovellettavan lain mukaan.

Saint-Gobainiin voi esimerkiksi kohdistua kansallisia tai kansainvälisiä lakimääräisiä velvoitteita, jotka oikeuttavat ja velvoittavat meitä käsittelemään yllä mainituissa yhteyksissä kerättyjä tietoja lain velvoittamiin tarkoituksiin. Tällaisia ovat esimerkiksi tilanteet, joissa meidän on suojattava itseämme vahingoilta, pyrittävä estämään petollista toimintaa, pantava täytäntöön sopimusehtojamme, vastattava vakuutuksenantajiemme tai valtion viranomaisten tietopyyntöihin, tai tehtävä muita toimia yhteistyökumppaneidemme oikeuksien, omaisuuden ja turvallisuuden suojaamiseksi. Periessämme saataviamme luovutamme henkilötietoja tarpeen mukaan perintätoimintaa harjoittaville yrityksille ja asianmukaisille viranomaisille. 

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle myös osana tietyn tai kaiken liiketoimintamme myyntiä tai osana muuta liiketoiminnan uudistusta tai uudelleenjärjestelyä. 

Saint-Gobain ei profiloi sinua tai ominaisuuksia tietojenkäsittelynsä yhteydessä.

6.    TIETOJESI TALLENTAMINEN

a.    Sijainti

Tietojasi säilytetään joko tietokannoissamme tai palveluntarjoajiemme tietokannoissa. Toimintomme ja tietojesi säilytyspaikka on pääsääntöisesti Suomessa. Tietojasi voidaan myös säilyttää Ranskassa tai käsitellä Ranskasta tai satunnaisesti myös muualta Euroopan talousalueelta (ETA) käsin.  

Saint-Gobain-konserni toimii kansainvälisesti. Tästä johtuen tietoja voidaan erityistilanteissa käsitellä myös ETAn ulkopuolisissa maissa.

Tällaisissa tapauksissa huolehdimme asianmukaisesti tietojen turvallisuudesta ja salassapidosta varmistaaksemme, että yksityisyyttäsi suojellaan tämän käytännön mukaisesti. Toteutamme tämän määräämällä asianmukaiset tekniset ja sopimukselliset turvaohjeet alihankkijoillemme ja mikäli vastaanottavan maan oma tietosuojalainsäädäntö ei ole eurooppalaisella tasolla, niin varmennamme siirrettävien tietojen tietosuoja-asetuksen mukaisen käsittelyn Euroopan unionin hyväksymien tiedonsiirtoa koskevien lausekkeiden avulla. 

b.    Kesto

Säilytämme henkilötietojasi niin pitkään kuin se on tietojen käyttötarkoituksen ja muiden laillisten velvollisuuksiemme kannalta tarpeellista. Emme säilytä tietojasi tunnistettavassa muodossa pidempään kuin on tarpeen. 
    

Tyypillisimmät tallennusajat ovat seuraavat: 

  •     Myynti. Säilytämme henkilötietojasi asiakasrekisterissämme asiakassuhteemme keston ja muiden velvoitteidemme (esim. tuotetakuu) mittaisen ajan tai mikäli meillä on muutoin tarve säilyttää tietojasi sopimus- tai liiketoimintasuhteemme perusteella. Säilytämme kuitenkin tietojasi yllä mainittua pidempään siltä osin kuin se on tarpeen lainmukaisten velvoitteiden täyttämiseksi.
  •     Markkinointi. Säilytämme henkilötietojasi markkinointirekisterissämme aina asiakas- tai yhteistyösuhteemme keston ajan. Poistamme tietosi markkinointirekisteristä ilmoittaessasi peruutuslinkin välityksellä, ettet halua enää vastaanottaa markkinointiviestintäämme tai 24 kuukauden kuluessa siitä, kun saamme tiedon asiakassuhteen päättymisestä.
  •     Asiakaspalvelu. Palvelunumeroihin saapuvat ja niistä soitetut puhelut, kirjalliset yhteydenotot sähköpostitse tai chat-palvelun kautta kuin myös asiakaspalautteet tallennetaan enintään vuoden ajan yhteydenoton ajankohdasta lukien. Asiakkaan kanssa käyty kirjallinen viestintä tallennetaan kolmen vuoden ajan viestinnän ajankohdasta lukien.
  •     Ostotoiminta. Säilytämme henkilötietojasi toimittajarekisterissämme sen ajan, jonka edustamasi yrityksen kanssa tehty sopimussuhde jatkuu tai meillä on muutoin tarve säilyttää tietojasi sopimus- tai liiketoimintasuhteemme perusteella. Säilytämme kuitenkin tietojasi yllä mainittua pidempään siltä osin kuin se on tarpeen lainmukaisten velvoitteiden täyttämiseksi.
  •     Vierailut toimipisteissämme. Säilytämme tietojasi enintään viiden vuoden ajan.
  •     Puhallusvillaa.fi -tarjouspyyntösivusto. Säilytämme tarjouspyyntöjä 24 kuukautta sen kalenterivuoden päättymisestä, jona tarjouspyyntö on tehty sivustolla.  

    Yllä mainituista aikamääreistä on mahdollista poiketa yleisesti lakimääräisistä perustelluista syistä sekä yksittäistapauksissa oikeuksien ja velvollisuuksien käyttämiseksi.

7.    TURVALLISUUS

Tavoitteemme on pitää tietosi turvassa ja suojattuna kaikkina aikoina. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, teemme tarvittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet, joilla estämme vahingossa tai laittomasti tapahtuvan tietojen tuhoamisen, menetyksen, muutokset tai luvattoman käytön. 

Suojaamme tietojasi muun muassa käytönhallinnalla, tietojen salauksella, suojatuilla tietoliikenneyhteyksillä sekä tietoympäristön hallinnalla. Vaadimme myös toimittajiltamme sitoutumista tietoturvakäytänteisiimme.    

8.    OIKEUTESI

a.    Tietosuoja-asetuksen mukaiset rekisteröidyn oikeutesi

Riippuen siitä mitä tietosuoja-asetuksen määrittelemää käsittelyperustetta sovellamme tietojesi käsittelyyn kussakin yhteydessä, sinulla saattaa olla seuraavia asetuksen mukaisia oikeuksia henkilötietoihisi.

  •     Pääsyn saaminen tietoihisi. Sinulla on oikeus kysyä, mitä henkilötietojasi säilytämme, ja pyytää kopiota tiedoista, joiden tiedämme koskevan sinua kulloisessakin yhteydessä. 
  •     Virheellisen tiedon korjaaminen. Jos havaitset henkilötiedoissasi virheitä (esim. tietomme sinusta ovat vanhentuneita), kehotamme sinua olemaan meihin yhteydessä tietojen korjaamiseksi. 
  •     Tietojesi siirto toiseen yritykseen. Mikäli käsittelemme tietojasi kanssasi solmitun sopimuksen suorittamiseksi tai antamasi suostumuksen perusteella, sinulla voi olla oikeus pyytää meille luovuttamiasi henkilötietoja rakenteellisessa, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Tällöin voit myös pyytää, että tiedot siirretään jollekin toiselle rekisterinpitäjälle, jos se on teknisesti mahdollista.
  •     Tietojenkäsittelyn vastustaminen. Sinulla on oikeus vastustaa tiettyjä henkilötietojen käsittelytoimia kuten markkinointitarkoituksissa tehtävää käsittelyä tai muuta oikeutettuun etuun perustuvaa käsittelyä. Tällöin sinun tulee esittää perusteltu syy vastustuksellesi.
  •     Tietojesi käsittelyn rajoittaminen. Jos tietosi ovat virheellisiä, meillä ei ole laillista oikeutta käyttää tietoja tai tietojen säilyttäminen on tarpeen esimerkiksi oikeuskäsittelyä varten; voit pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi aktiivisen käsittelyn ja säilyttämään tietoja, kunnes asia on ratkaistu.
  •     Oikeus tulla unohdetuksi. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi säilyttäminen ja poistamaan henkilötietosi. Tässäkin tapauksessa sinun on esitettävä perustelut pyynnöllesi (esim. et enää ole yrityksesi yhteyshenkilö).

    Voi käyttää näitä oikeuksia lähettämällä meille kirjallisen pyynnön sähköpostiosoitteeseen dpo.fi@saint-gobain.comLiitä pyyntöösi mukaan selvästi i) mitä tietoja pyyntösi koskee, ii) mitä yllä mainituista oikeuksista haluat käyttää. 

Vastaus annetaan kohtuullisessa ajassa soveltuvien määräysten mukaisesti.

b.    Suostumuksesi peruuttaminen

Jos käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.  Lähestyessämme sinua suoramarkkinoinnin keinoin, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa suoramarkkinointiviesteihimme upotettujen linkkien kautta. 

Evästeisiin antamasi suostumuksen voit estää selaimen asetuksista tai kysyessämme suostumustasi uudestaan määräajan kuluttua. Lisätietoa evästeiden käytöstä ja niiden estämisestä laitteellasi saat vierailemalla kyseessä olevan verkkosivuston evästekäytännöissä. Lisätietoa verkkosivustoillamme tapahtuvasta tiedonkeräyksestä löydät osoitteesta https://www.saint-gobain.fi/tietoa_evasteista, Pamline.fi-sivuston osalta: https://www.pamline.fi/materiaalipankki/ehdot-ja-kaytannot/kayttoehdot.

c.    Valitusoikeus

Mikäli sinusta tuntuu, että emme ole vastanneet tietopyyntöihisi tyydyttävästi tai lainmukaiset oikeutesi eivät muutoin toteudu, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojavaltuutetulle (www.tietosuoja.fi).

9.    TIETOSUOJAVASTAAVA JA YHTEYDENOTTO

Henkilötietojesi käsittelyä koskevissa asioissa tai tietojesi käsittelyä koskevissa tiedusteluissa olethan yhteydessä tietosuojavastaavaamme osoitteessa: dpo.fi@saint-gobain.com 

Muissa asiakkuuteesi liittyvissä asioissa asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan. Heidät löydät osoitteista: https://www.saint-gobain.fi/suomessa/yhteystiedot ja asiakaspalvelu@saint-gobain.com.  

10.    YLEISTÄ

Teemme parhaamme pitääksemme tietosuojaselosteemme ajan tasalla ja otamme mielellämme palautetta vastaan. Teemme siihen myös säännöllisesti päivityksiä, joten tarkistathan aina dokumentin päiväyksen varmistuaksesi sen ajantasaisuudesta.

Tämä tietosuojaseloste on päivitetty viimeksi 4.5.2021. 

Back top