Saint-Gobain Akatemia

Saint-Gobain Akatemia tarjoaa rakennusalan ammattilaisille työhön sopivaa maksutonta täydennyskoulutusta.

 

Kevätkauden kalenteri on julkaistu. Ohjelmassa on lähi- ja verkkokoulutusten lisäksi suositut webinaarit kuukausittain, aiheet julkaistaan lähempänä ajankohtaa. Ilmoittaudu mukaan!

Koulutuskalenteri

Pidä osaamisesi ajan tasalla

Saat tehokkaassa paketissa tietoa uusimmista tuotteista, työmenetelmistä, kestävistä rakenteista ja lopputuloksen laatuun vaikuttavista yksityiskohdista. Parhaimmillaan uusi oppi auttaa tehostamaan työtä, parantamaan tuloksia ja välttämään virheitä!
Saint-Gobain Akatemia järjestää myös webinaareja ajankohtaisista aiheista, joihin voit osallistua oman työpöytäsi äärestä tai katsoa tallenteen silloin kun Sinulle parhaiten sopii.

 

Todistukset kurssien käyneille

Kurssin käyneille jaetaan osallistumistodistus. Weberin vedeneristyskoulutuksen ja siihen liittyvän kirjallisen kokeen suorittanut asentaja saa märkätilapassin, joka toimii työmaalla todistuksena märkätilaosaamisesta. Lisäksi Akatemian kurssitarjottimelta löytyy useita vaihtoehtoja, jotka on hyväksytty täydennyskoulutukseksi Eurofins Expert Services'n myöntämien Rakentamisen sertifikaattien ylläpitoon. Lisätietoa sertifikaateista www.rakentamisensertifikaatit.fi.

Kurssikuvaukset