Saint-Gobain Akatemia

Akatemia

Saint-Gobain Akatemia tarjoaa rakennusalan ammattilaisille työhön sopivaa maksutonta täydennyskoulutusta.

 

Ohjelmassa on lähi- ja verkkokoulutusten lisäksi suositut webinaarit kuukausittain, aiheet julkaistaan lähempänä ajankohtaa. Kouluttajina toimivat aiheesta riippuen Weberin, Gyprocin ja ISOVERin parhaat asiantuntijat.

 

S-G Akatemia on kesätauolla. Kiitämme asiakkaitamme kuluneesta kaudesta ja toivotamme aurinkoista kesää! Syyskauden koulutuskalenteri julkaistaan elokuun alkupuolella.

Pidä osaamisesi ajan tasalla

Saat tehokkaassa paketissa tietoa uusimmista tuotteista, työmenetelmistä, kestävistä rakenteista ja lopputuloksen laatuun vaikuttavista yksityiskohdista. Parhaimmillaan uusi oppi auttaa tehostamaan työtä, parantamaan tuloksia ja välttämään virheitä! Saint-Gobain Akatemia järjestää myös webinaareja ajankohtaisista aiheista, joihin voit osallistua oman työpöytäsi äärestä tai katsoa tallenteen silloin kun Sinulle parhaiten sopii.

 

Todistukset kurssien käyneille

Verkkokoulutusten päätteeksi osallistujat voivat tallentaa osallistumistodistuksen, osasta lähikoulutuksia todistus toimitetaan jälkikäteen. Weberin vedeneristyskoulutuksen peruskurssin ja siihen liittyvän kirjallisen kokeen suorittanut asentaja saa märkätilapassin, joka toimii työmaalla todistuksena märkätilaosaamisesta. Akatemian kurssitarjottimelta löytyy useita vaihtoehtoja, jotka on hyväksytty täydennyskoulutukseksi Eurofins Expert Services Oy:n myöntämien Rakentamisen sertifikaattien ylläpitoon. Lisätietoa sertifikaateista www.rakentamisensertifikaatit.fi.

Koulutuskalenteri

Kurssikuvaukset