Saint-Gobain Akatemia tarjoaa rakennusalan ammattilaisille työhön sopivaa maksutonta täydennyskoulutusta, jossa asiantuntemus on huippuluokkaa ja hyöty konkreettinen.

Kouluttajina toimivat aiheesta riippuen Weberin, Gyprocin ja ISOVERin parhaat asiantuntijat. 

Pidä osaamisesi ajan tasalla

Saat tehokkaassa paketissa tietoa uusimmista tuotteista, työmenetelmistä, kestävistä rakenteista ja lopputuloksen laatuun vaikuttavista yksityiskohdista. Parhaimmillaan uusi oppi auttaa tehostamaan työtä, parantamaan tuloksia ja välttämään virheitä!

Saint-Gobain Akatemia järjestää myös webinaareja ajankohtaisista aiheista, joihin voit osallistua oman työpöytäsi äärestä tai katsoa tallenteen silloin kun Sinulle parhaiten sopii.

Todistukset kurssien käyneille

Kurssin käyneille jaetaan osallistumistodistus. Weberin vedeneristyskoulutuksen ja siihen liittyvän kirjallisen kokeen suorittanut asentaja saa  märkätilapassin, joka toimii työmaalla todistuksena märkätilaosaamisesta. Lisäksi Akatemian kurssitarjottimelta löytyy useita vaihtoehtoja, jotka on hyväksytty jatkokoulutukseksi Eurofins Expert Services´n myöntämien Rakentamisen sertifikaattien ylläpitoon.

Tutustu kurssikalenteriin ja -kuvauksiin alta ja ilmoittaudu mukaan.

Tervetuloa!

Koulutuskalenteri

Teoriaa ja käytäntöä

Ei yksin teoriaa, ei yksin käytäntöä vaan molempia yhdessä! Teorian yhdistäminen käytäntöön auttaa nopeasti ymmärtämään uuden asiakokonaisuuden ja soveltamaan tietoa heti käytäntöön. Kukin kurssi on intensiivinen, maksimissaan työpäivän mittainen kokonaisuus, ja kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita.

Pidä koulutuskalenteria silmällä sopivien kurssien varalta. Lähetämme myös alan ammattilaisille henkilökohtaisia sähköpostikutsuja.

Koulutuksia ympäri Suomen

Saint-Gobain Akatemia toimii Vantaalla keskusvarastomme yhteydessä ja Varsinais-Suomessa Paraisilla tuotekehitysyksikkömme tiloissa. Luentotila ja työpaja tarjoavat erinomaiset puitteet koulutukselle. Järjestämme koulutustilaisuuksia myös muualla Suomessa oppilaitosten ja yhteistyökumppanien tiloissa asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Tietojen päivitys kannattaa

Toimitpa rakentamisen tai rakennustarvikemyynnin parissa, Saint-Gobain Akatemia tarjoaa työhösi sopivaa täydennyskoulutusta. Saat tiiviissä paketissa tietoa juuri sinun kannaltasi tärkeistä työmenetelmistä, kehittämistämme rakenneratkaisuista tai yksittäisten tuotteiden ominaisuuksista. Parhaimmillaan tietojen päivitys auttaa tehostamaan työtä, parantamaan tuloksia sekä välttämään turhia virheitä.

Koulutuksiin voi ilmoittautua koulutuskalenterin kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat lisätietoja. Yhteystietomme löytyvät sivun alalaidasta.

Tutustu kurssiemme sisältöön!
Tutustu Saint-Gobain Akatemiaa koskeviin tietosuojakäytäntöihin.

Yhteystiedot

Saint-Gobain Finland Oy
Saint-Gobain Akatemia
Kalkkisatamantie 3
21600 Parainen

Koulutustila
Saint-Gobain Finland Oy
Saint-Gobain Akatemia
Tahkotie 1 D-talo
01530 Vantaa

Puh. 010 44 22 00

Sähköposti: koulutus@saint-gobain.com

Saint-Gobain: Eletään enemmän!

Back top