Saint-Gobain Akatemia

Saint-Gobain Akatemia tarjoaa rakennusalan ammattilaisille työhön sopivaa maksutonta täydennyskoulutusta. Syyskauden kalenteri on julkaistu. Ohjelmassa on lähi- ja verkkokoulutusten lisäksi suositut webinaarit kuukausittain, aiheet julkaistaan lähempänä ajankohtaa. Ilmoittaudu mukaan!

Kouluttajina toimivat aiheesta riippuen Weberin, Gyprocin ja ISOVERin parhaat asiantuntijat.

Pidä osaamisesi ajan tasalla

Saat tehokkaassa paketissa tietoa uusimmista tuotteista, työmenetelmistä, kestävistä rakenteista ja lopputuloksen laatuun vaikuttavista yksityiskohdista. Parhaimmillaan uusi oppi auttaa tehostamaan työtä, parantamaan tuloksia ja välttämään virheitä!

Saint-Gobain Akatemia järjestää myös webinaareja ajankohtaisista aiheista, joihin voit osallistua oman työpöytäsi äärestä tai katsoa tallenteen silloin kun Sinulle parhaiten sopii.

Todistukset kurssien käyneille

Kurssin käyneille jaetaan osallistumistodistus. Weberin vedeneristyskoulutuksen ja siihen liittyvän kirjallisen kokeen suorittanut asentaja saa märkätilapassin, joka toimii työmaalla todistuksena märkätilaosaamisesta. Lisäksi Akatemian kurssitarjottimelta löytyy useita vaihtoehtoja, jotka on hyväksytty täydennyskoulutukseksi Eurofins Expert Services'n myöntämien Rakentamisen sertifikaattien ylläpitoon. Lisätietoa sertifikaateista www.rakentamisensertifikaatit.fi.

Koulutuskalenteri

Teoriaa ja käytäntöä

Ei yksin teoriaa, ei yksin käytäntöä vaan molempia yhdessä! Teorian yhdistäminen käytäntöön auttaa nopeasti ymmärtämään uuden asiakokonaisuuden ja soveltamaan tietoa heti käytäntöön. Kukin kurssi on intensiivinen, maksimissaan työpäivän mittainen kokonaisuus, ja kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita.

Pidä koulutuskalenteria silmällä sopivien kurssien varalta. Lähetämme myös alan ammattilaisille henkilökohtaisia sähköpostikutsuja.

Koulutuksia ympäri Suomen

Saint-Gobain Akatemia toimii Vantaalla keskusvarastomme yhteydessä ja Varsinais-Suomessa Paraisilla tuotekehitysyksikkömme tiloissa. Luentotila ja työpaja tarjoavat erinomaiset puitteet koulutukselle. Järjestämme koulutustilaisuuksia myös muualla Suomessa oppilaitosten ja yhteistyökumppanien tiloissa asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Tietojen päivitys kannattaa

Toimitpa rakentamisen tai rakennustarvikemyynnin parissa, Saint-Gobain Akatemia tarjoaa työhösi sopivaa täydennyskoulutusta. Saat tiiviissä paketissa tietoa juuri sinun kannaltasi tärkeistä työmenetelmistä, kehittämistämme rakenneratkaisuista tai yksittäisten tuotteiden ominaisuuksista. Parhaimmillaan tietojen päivitys auttaa tehostamaan työtä, parantamaan tuloksia sekä välttämään turhia virheitä.

Koulutuksiin voi ilmoittautua koulutuskalenterin kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat lisätietoja. Yhteystietomme löytyvät sivun alalaidasta.

Osallistujilta kuultua

Tuomo Pitsinki, Tekninen asiantuntija, Porvoon OP-Isännöintikeskus Oy
Kuva: © Jari Kippola, Imagokuva
"Täydennyskoulutusten avulla pidän osaamiseni ajan tasalla. Saint-Gobain Akatemian sisäilmakorjauskoulutus on tiivis ja tehokas tietopaketti, josta hyötyvät niin suunnittelijat, urakoitsijat kuin työnjohtokin."
Tuomo Pitsinki
Tekninen asiantuntija, Porvoon OP-Isännöintikeskus Oy
Kauko Leppänen, työnjohtaja, Ideaalitalo Oy
Kuva: © Jari Kippola, Imagokuva
"Koulutuksista on hyötyä sekä työnjohdolle että käytännön tekijöille – tuotteiden toimintaperiaatteita ja ratkaisujen logiikkaa on hyvä ymmärtää pintaa syvemmältä."
Kauko Leppänen
Työnjohtaja, Ideaalitalo Oy
Kai Kinnunen, tekninen isännöitsijä, ASA-Isännöinti Oy
Kuva: © Jari Kippola, Imagokuva
"Sisäilmakorjauskoulutus on toimiva ja täsmällinen paketti, jota suosittelen suunnittelijoille, valvojille, työnjohdolle ja isännöitsijöille."
Kai Kinnunen
Tekninen isännöitsijä, ASA-Isännöinti Oy
Hannu Kokkinen, rakennusinsinööri, Rakennustoimisto 4T Oy
Kuva: © Jari Kippola, Imagokuva
"Työni pitää sisällään rakennuttamista, valvontaa, suunnittelua ja asiantuntijalausuntoja. Erityisesti radonin torjuntaan liittyvästä tiivistämisestä ja kapseloinnista tuli hyödyllistä tietoa."
Hannu Kokkinen
Rakennusinsinööri, Rakennustoimisto 4T Oy
Hannu Kari, isännöitsijä, Isännöintipalvelu Kari Ky
Kuva: © Jari Kippola, Imagokuva
"Isännöitsijän on tärkeää pitää yllä monipuolista tietotaitoa asumisterveyteen, teknisiin ratkaisuihin ja rakentamiseen liittyvistä asioista. Olisin helposti kuunnellut kiinnostavaa asiaa pidempäänkin!"
Hannu Kari
Isännöitsijä, Isännöintipalvelu Kari Ky
Tutustu kurssiemme sisältöön!
Tutustu Saint-Gobain Akatemiaa koskeviin tietosuojakäytäntöihin.

Yhteystiedot

Saint-Gobain Finland Oy
Saint-Gobain Akatemia
Kalkkisatamantie 3
21600 Parainen

Koulutustila
Saint-Gobain Finland Oy
Saint-Gobain Akatemia
Tahkotie 1 D-talo
01530 Vantaa

Puh. 010 44 22 00

Sähköposti: koulutus@saint-gobain.com

video

Saint-Gobain: Eletään enemmän!

Back top